Xiaomi Mi 11 Ailesi için Android 12 Dönemi

Xiaomi 4 akıllı telefon modeli için daha Android güncellemelerini sunmaya başladı. Markanın bundan sonraki güncellemeleri hangi telefonlar için olacak?

Xiaomi Mi 11

Android 12 güncellemesi hızlı bir şekilde beta sürecinde devam ediyor. Güncelleme için genel 4.betada geride kaldı. Beta güncellemeleri de devam ederken markalar da akıllı telefonlarına Android 12 sürümünü vermeye başlamıştı. En son Xiaomi bu konuda açıklamasını yaparak Mi 11 ana modeli için ilk betasını yayınlamıştı.

Android güncellemesini beta olarak alan akıllı telefon, denemelerde de başarılı gidiyor. Bir yandan bu güncelleme devam ederken bir yandan ise markanın 4 cihaz için daha güncelleme sunduğu da açıklandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Pad 5 Global Modelin Fiyatı Gözüktü

Android 12 Betaları 4 Cihaza Daha Ulaştı

Yeni atılan adımla beraber 4 akıllı telefon modeli için daha Android 12 döneminin başladığı duyuruldu. Bu akıllı telefonlar ise yine amiral gemisi serisi akıllı telefonlar. Xiaomi Mi 11 Ultra akıllı telefonu başta olmak üzere, Xiaomi Mi 11 Pro serisine de Android 12 sürümünün verildiği ortaya çıktı.

Bu güncellemenin geldiği diğer cihazlar ise Redmi cephesinden oldu. Yine yeni bilgilere göre Redmi K40 Pro ve Redmi K40 Pro+ akıllı telefonlarının da Android 12 sürümünü aldığını gördük.

Şimdilik beta test programı dahilinde telefonların güncellemeler aldığını görüyoruz. Beta test programı ne zaman sonlanacak onu önden kestirmek çok mümkün değil. Hem Çin’de hem de global sürümde bir beta testi yapılacaktır.

Çin ve Global sürümde yapılan testlerin tamamlanması, sonra her cihaz için ayrı ayrı kararlı güncelleme dosyalarının hazırlanması falan derken süreç uzayabilir. Güncellemelerin orta segment ve eski amiral gemisi akıllı telefon modelleri için ne zaman geleceği ise en net olmayan konu.

Bunu konuşmak için çok erken olduğunu üzerine basa basa söylememiz gerekiyor. Önce bir beta programının tamamlanmasını bekleyelim. Zaman gibi konularda detaylar daha sonra belli olacaktır.