Xiaomi Cloud için Arayüz Değişikliği Ortaya Çıktı

Xiaomi Cloud için bir arayüz değişikliği olacağı söyleniyor. Yeni arayüz böyle mi gözükecek?

Xiaomi Cloud

Xiaomi’de MIUI 13 hazırlıkları başlamış durumda. Artık zaten arada başka bir sürüm kalmadı. Xiaomi yeni sürümün de yıl sonu geleceğini duyurdu. Haliyle biz de o sürüme doğru bir yönelme göstermeye başladık. 13 serisinde yapılacak olan değişiklikler için ise bazı beta testlerinin devam ettiği söyleniyor. Son beta testi içerisinde de Xiaomi Cloud için yapılacak bir değişiklik ortaya çıktı.

Biliyorsunuz Mi Cloud yerine artık Xiaomi adıyla bulut servisini görüyoruz. Yapılan güncelleme ise bu kısmın arayüzünde bazı değişikliklerin olacağını gösteriyor.

Bunu da Okuyun: Mi Cloud Nedir? Nasıl Kullanılır?

Xiaomi Cloud Arayüzünde Nasıl Değişiklik Olacak?

MIUI kapalı beta testlerinde yapıldığı söylenen bir güncellemeyle beraber yeni Cloud görüntüsünün ortaya çıktığı belirtildi. Çin sürümünde ortaya çıkan güncellemeye göre V29.9.1 sürümünden sonra Cloud arayüzünde daha minimalist bir çalışma yapılacak.

Arayüzün eski halinde çok büyük simgelerin kullanıldığını biliyoruz. Daha geniş simgeler ve daha geniş menüler karşımıza çıkıyordu. Fakat yeni sürüm olduğu söylenen sürümde simgelerin ve menülerin çok daha minimalize olduğunu net olarak görüyoruz.

Menüler biraz daha küçük ve simgeler dediğimiz gibi bir tık daha minik gözüküyor. Üst kısımda yer alan depolama alanı kullanımı için çok büyük bir fark gözükmüyor.

Alt kısımdaki simgeler için değişiklik işaret ediliyor. Onun dışında daha minimalist menülerin kullanımı tabii ki biraz daha rahat olacaktır.

Şu an için söylenen bu değişikliğin V29.9.1 kapalı betasında ortaya çıktığı. Ama dediğimiz gibi kullanıcıların bu sürümü, bu değişiklikleri görmesi için MIUI 13 versiyonu beklenecek diye de bir bilgi var. Hangisi doğru artık bilemiyoruz. Bizim yapabileceğimiz sadece paylaşılan görselleri eklemek ve Xiaomi’nin yapacağı resmi açıklamaları takip etmek.

Firma herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Yeni sürümler için de bir şey söylemedi. Henüz.