Xiaomi 11T ve 11T Pro Yeni Görüntüleri Sızdı

Xiaomi 11T ve 11T Pro akıllı telefonları için yeni renderler ortaya çıktı. Telefonların tasarımı böyle mi olacak?

Xiaomi 11T ve 11T Pro

15 Eylül tarihinde Xiaomi’nin yeni bir etkinliği olacak. Etkinlik kapsamında birkaç farklı sürpriz olabilir deniyor ama ana odak noktamız Xiaomi 11T ve 11T Pro akıllı telefon modelleri olacak. İki telefon için de hem özellikleri hem de global anlamda fiyatları duyurulması beklenmekte.

Telefonlar için 1 hafta gibi bir süre kalmış durumda. E bu kadar az süre kaldığına göre o zaman serinin özellikleri için de daha fazla bilgi ortaya çıktı demek oluyor. Örnek isterseniz yakın zamanda yeni render görsellerinin sızmasını örnek olarak verebiliriz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Ailesi için Android 12 Dönemi

Xiaomi 11T ve 11T Pro Tasarım Konusunda Neler Sunacak?

Görsellere bakıldığında akıllı telefonun tasarımında önemli farklar olmayacak gibi. Ön kısımda zaten çok sık kullanılan ekran üzeri kamera olacak. Tam ortada yer alan kamera tasarımını Xiaomi, daha önce birçok akıllı telefon modelinde kullandı.

Yine benzer bir şekilde arka kısımda da alışkın olduğumuz kamera alanı olacak gibi duruyor. Arkada köşeye yerleşmiş bir kamera alanının içerisinde iki adet büyük lens yer alacak. Bir alt kısımda bir de üst kısımda büyük lensler varken, ortada daha minik bir lens kullanılacak. Zaten bunlar için de daha önce sızan görsellerimiz olmuştu.

Onun dışında telefonun hemen yan kısmında kızıl ötesi odaklama sensörünün bulunacağı ve burada yine dikine flaş kullanılacağı da anlaşılıyor.

Belki teknik özellikler için farklar söz konusu olabilir ama tasarım konusunda iki akıllı telefonun da yansıtacağı tasarımın bu tasarım olmasını bekliyoruz. Zaten şurada çok bir şey kalmadı. Teknik özellikler kısmından da çok merak ettiğimiz bir şey var.

O da Xiaomi 11T ve 11T Pro fiyatları. Telefonların fiyatlarının nasıl olacağı, satışlarını doğrudan etkileyecek. Eski T modellerinde istenen alınmıştı.

Satışlara da bu durum direkt olarak yansıdı. Bir dönem akıllı telefon Türkiye’de stok sorunu bile yaşamıştı.