Xiaomi 11T Serisi için Güncelleme Sözü Geldi

Xiaomi 11T akıllı telefon serisi için güncelleme müjdesi geldi. Xiaomi 11T serisi güncellemeler konusunda çok avantajlı modeller olacak.

Xiaomi 11T

Xiaomi akıllı telefon modellerine T serisini kalıcı yaptı. Amiral gemisi akıllı telefonlarına da artık T serisi akıllı telefonları ekliyor. Bunun yeni örneği Xiaomi 11T akıllı telefonu olacak. Mi 10T adıyla gelen eski seriye göre hem isim değişikliği hem de donanım değişikliği ile gelecek olan akıllı telefon serisi için güzel bir gelişme daha yaşandı.

Bu sefer telefon tanıtılmadan yeni akıllı telefon için güncelleme sözü verildi. Üstelik güncelleme tam da Android kullanıcılarının aradığı şekilde desteklenecek. Yani uzun süre destek verilecek.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Pad 5 Global Serisi için Performans Testleri Ortaya Çıktı

Xiaomi 11T Serisi 3 Android Güncellemesi Görecek

Yeni bir basın bildirisine göre serinin güncelleme desteği uzatıldı. Henüz telefonlar tanıtılmadı ama gelen resmi açıklamaya göre telefonda 3 yıl Android güncellemesi olacak. Hem Pro hem de temel modelde 3 Android güncellemesi dağıtılacak.

Ayrıca telefonların güvenlik güncellemeleri için verilen sürenin de artacağı söylendi. Güvenlik güncellemesi noktasında da 3 yıl değil artık 4 yıl güncellemeler devam edecek. Bu da demek oluyor ki telefon çok uzun soluklu bir cihaz olacak.

Android için 3 sürüm görmek demek, telefonu en az 3 yıl rahatlıkla kullanabilirsiniz demek. Tabii ki burada MIUI durumu hakkında bilgi yok.  Android güncellemeleri uzun süre gelmeye devam edecek ama MIUI güncellemeleri bir tık daha uzun sürüyor.

Böyle bakıldığı zaman birkaç MIUI sürümü ek olarak gelebilir. Henüz bu konuda bir açıklama olmadığı için o kısma çok fazla girmeyelim. Şimdilik yapılan açıklama bile bize yeterli. Xiaomi 11T serisinin 3 Android sürümü görecek olması gerçekten güzel bir gelişme.

Dileriz diğer modeller için de aynı gelişmeler yaşanır. Bu yönde iddialar gelmeye başlamıştı. Samsung’un da atılımlar yaptığını biliyoruz.