Xiaomi 11T Pro Şarj Konusunda Rakip Tanımayacak

Xiaomi 11T Pro akıllı telefon modelinde şarj konusunda iddialı bir seçim yapılacak. Telefon 100W üzerinde hızlı şarjı destekleyecek.

Xiaomi 11T Pro

Amiral gemisi akıllı telefonların bir ikinci serisi olarak gösterebileceğimiz T serisi için zaman geldi. Telefonlar ne zaman tanıtılacak sorusunun yanıtı artık belli. 15 Eylül tarihinde düzenlenecek bir tanıtım sonrasında modeller ortaya çıkacak. Tanıtıma sayılı günün kalması, bu konuda yapılan paylaşımları da arttırdı. Artık sızıntı değil de direkt olarak markadan da paylaşımlar geliyor. Son paylaşım Xiaomi 11T Pro modeli için oldu.

Gelecek modeller içerisinde en güçlü akıllı telefon olacak Pro modelinin, hızlı şarj konusunda da iddialı olduğunu gördük. Son paylaşımda bu konuda çok net bilgiler veriliyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Enhanced Edition Global Dağıtıma da Başladı

Xiaomi 11T Pro, 120W Hızlı Şarj için Destek Verecek

Paylaşıma göre akıllı telefonda 120W değerinde hızlı şarj olacak. Aslında bu değerde bir hızlı şarj çok sık gördüğümüz bir şey değil. Fakat son dönem, özellikle amiral gemisi akıllı telefonlarında da hızlı şarj konusunda iddialı girişimler var.

Haliyle Xiaomi’nin de 120W değerlerine kadar çıkması normal karşılanan bir durum haline gelmeye başladı. Buna göre baktığımız zaman seride yer alacak olan Pro modeli için 120W değerinde şarj desteği sunulacağını görüyoruz.

Bunu şu an için sadece Pro modelinde görüyoruz. Paylaşımda sadece Pro modeli için 120W hızlı şarj desteği vurgusu yapılıyor.

Temel model için herhangi bir açıklama söz konusu değil. İki telefonda da pil olarak aynı pillerin kullanılması bekleniyor olsa da hızlı şarj konusunda bir ayrım durumu yaşanabilir. Şu an beklediğimiz iki telefonda da 5000 mAh değerinde batarya olması. Tabii ki bu durum net değil.

Tanıtım öncesinde de bilmemiz çok mümkün olmayacak. Eğer paylaşımda da görüldüğü gibi sadece Pro modelinde 120W hızlı şarj desteği varsa bu durumda akıllı telefonların pil kapasiteleri için de bir değişiklik söz konusu olabilir. Dediğimiz gibi şu an bu durum netlik kazanmadı. 15 Eylül’de tanıtım var ve orada açıklama yapılacaktır.