MIUI Yedekleme Sistemi için Yeni Bir Güncelleme Ortaya Çıktı

MIUI yedekleme sistemi için yeni bir güncelleme ortaya çıktı. Güncelleme sonrasında yedekleme sistemi nasıl değişecek?

MIUI Yedekleme

Xiaomi, kullanıcılar için her zaman işleri biraz daha kolaylaştırmaya çalışan firmalardan bir tanesi. Akıllı telefonlarda yer alan MIUI arayüzü ile bu hedef doğrultusunda adamlar atan markanın, bir yeniliği daha ortaya çıktı. Bu kez gelecek olan yenilik MIUI yedekleme sistemi ile doğrudan alakalı olan bir yenilik.

Yedekleme sistemi üzerinde yapılacak olan bu yeni düzenleme ile beraber kullanıcıların dosyalarını yedeklemesi için daha kolay yollar sunulmuş olacak. Peki nasıl bir yedekleme yeniliğinden söz ediyoruz?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite NE Ortaya Çıktı! Lansman Ne Zaman?

MIUI Yedekleme Sistemi için Gelecek Güncellemenin Detayları Neler?

MIUI için yapılan son beta güncellemesinin içerisinde bu konuya ilişkin bir düzenleme olduğu görülüyor. Kapalı beta olarak sunulan 21.8.30 sürümünde yerel yedekleme sistemi olarak geçen sistem kategorize edilmiş.

Eskiden sadece galeri, ana ekran ve ses kaydedici gibi kısımlar varken bu güncelleme sonrasında yedekleme çok daha fazla kategoriye bölünecek. Videolar, sesler, görseller, uygulama verileri ayrı ayrı bir şekilde kategorize edilerek yedeklenebilecek.

Eski Hali

Yeni Hali

Başta ne dedik Xiaomi’nin odak noktası zaten bu. Kullanıcıların işlerini biraz daha kolaylaştırmak. MIUI yedekleme sisteminde yapılan bu düzenleme ile kullanıcılar yedeklerini çok daha rahat bir şekilde taşıyabilecek.

Ayrıca istenen yedekler de ayrı ayrı bir şekilde taşıma imkanı sunmuş olacak. Yedekleme sistemi için yapılan güncellemenin şimdilik kapalı beta içerisinde olduğunu göreceğiz. Bu güncellemenin tüm cihazlar için yayınlanması zaman alacaktır.

MIUI 12.5 sürümünde yapılan güncellemede gördüğümüz yeni yedekleme sistemini geliştirilmiş MIUI 12.5 güncellemesinde görebiliriz. MIUI 13 sürümüne de kalabilir. Çünkü şu an betanın sadece Çin içerisinde kapalı bir şekilde yayınlanması durumu söz konusu oldu. Globale bu tür değişiklikler çok geç geliyor ama sonuçta geliyor.