İddialı Bir Redmi Modeli Yolda Olabilir

Redmi serilerine dahil olacağı söylenen yeni bir akıllı telefon daha konuşulmaya başlandı. Yeni telefonda nasıl özellikler olacak?

Redmi

Yakın zamanda Digital Chat Station kaynağının sızdırdığı bilgilerle beraber yeni bir Redmi akıllı telefon için detaylar ortaya çıktı. Ortada telefon için resmi bilgiler yok ve isim konusunda da bilgi paylaşımı yapılmadı. Buna karşın Redmi adı altında geleceği söylenen akıllı telefon için ortaya çıkan bazı özellikler ise bir hayli dikkat çekici.

Söylenen bilgilere baktığımız zaman amiral gemisi bir akıllı telefon ile karşı karşıya olacağımızı görüyoruz. Xiaomi’nin Mi serisi akıllı telefonlarında yer alan özelliklere benzer özelliklerden söz ediliyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi 11T Pro Şarj Konusunda Rakip Tanımayacak

Gizemli Redmi Modelinin Özellikleri Neler Olacak?

Digital Chat Station, tarafından paylaşılan bilgilere göre gizemli Redmi akıllı telefon modelinde Snapdragon 870 serisi işlemciler yer alacak.

Bu bile telefonun amiral gemisi olacağını işaret ediyor. Fakat sadece bu detay yok. İşlemci dışında telefonun ekran kısmında da OLED ekranlı bir akıllı telefon olacağını göreceğiz.

6.7 inç geniş ekranın kullanılacağı ve OLED panel sayesinde görüntü kalitesinin de yüksek olacağı söylenen modelin, çözünürlük değeri konusunda ise herhangi bir bilginin bulunmadığını eklemiş olalım.

Tüm bu özellikleri amiral gemisi akıllı telefonları işaret eden modelin kamera kısmında da yine benzer değerlerle beraber geldiğini göreceğiz. Kamera kısmında ise 50 MP değerinde bir ana kameradan söz ediliyor.

Şimdilik gizemli Redmi modelinin adı konusunda bir bilgi bulunmuyor. İsim noktasında detayları verecek adres tabii ki Xiaomi. Bir yandan da şu var ki marka yıl içerisinde çok sayıda akıllı telefon sunuyor.

Haliyle amiral gemisi ek modeller gelmesi, orta segment serilerin daha da genişlemesi gibi durumlar artık sürpriz değil. Bu model için de bilgiler ne zaman kesinleşir bilemiyoruz ama daha detay bilgiler ortaya çıktığı zaman yine paylaşacağız. Mesela telefonun adı ya da dahil olacağı seri gibi.

Exit mobile version