Yeni MIUI Widget Desteğini Alan İlk Cihazlar Gözüktü  

MIUI Widget desteğini alan akıllı telefonlar belli olmaya başladı. İşte özelliğin denenmeye başladığı ilk Xiaomi akıllı telefonlar.

MIUI Widget desteğini alan akıllı telefonlar

Dün yeni bir Widget desteğinden söz etmiştik. iOS tarzı bu Widget sisteminin Xiaomi akıllı telefonlarına çok fazla şey katacağını da dile getirmiştik. Hatta yeni Widgetlar için paylaşılan ekran görüntülerinden de konuşmuştuk. Hangi formların geleceği ve yeteneklerin ne kadar artacağı konusunda bilgiler verilmesinin hemen ardından bu kez MIUI Widget desteğini alan akıllı telefonlar ortaya çıktı.

Aslında özellik şu an için beta aşamasında olarak yayınlanan bir özellik. Bahsedeceğimiz bu cihazlar da özelliği beta aşamasında alan cihazlar oldu. Nihai sürüm yayınlandığı zaman tüm cihazlara destek gelir mi bilemiyoruz. Şu an Çin sürümünde bu bahsedeceğimiz cihazlar beta sürüm olarak yeni Widgetları denemeye başladı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Widget Sistemiyle iOS’a Taş Çıkarmaya Geliyor

MIUI Widget Desteğini Alacak Telefonlar Hangileri Olacak?

Beta aşamasında olan özelliği ilk aşamada aldığı söylenen akıllı telefonların genelde son seri akıllı telefonlar olduğu gözüküyor. Çok güçlü olmayan telefonlar da var ama genelde yeni modellere yer verildiğinin bir kez daha altını çizmek gerekiyor. Şimdilik beta testlerinde olan cihazlar için sızdırılan liste şu şekilde.

Bazı telefonların global versiyonların ismine de ayrıca yer verdiğimizi göreceksiniz. Şu an için yeni Widget sistemi için bu cihazlarda test yapıldığından söz ediliyor. Dediğimiz gibi nihai sürümde durum nasıl değişecek göreceğiz.