Xiaomi’nin Akıllı Hoparlörü Geliyor

Xiaomi akıllı hoparlör modeli için kolları sıvadı. Yeni bir akıllı hoparlör tanıtımı yapılacak. Tanıtım bugün olacak.

Xiaomi akıllı hoparlör

Bugün iddialı bir tanıtım düzenleyecek olan Xiaomi, birçok kategoride birçok yeni ürün sunacak. Markanın yeni ürünlerinin başında tabii ki yine akıllı telefon yine akıllı telefon var ama bununla da sınırlı kalınmayacak. Akıllı telefon yanında tablet, televizyon gelecek diyorduk. Şimdi bir ürün daha çıktı. Bu sefer gelen bilgilere göre Xiaomi akıllı hoparlör modeli tanıtacak.

Hatta bunun bir iddia olarak kalmadığının da altını çizmek isterim. Öyle ki yeni hoparlör modeli için afiş görsellerinin bile hazırlandığını görmek mümkün oldu. Tam olarak nasıl bir hoparlör görürüz, o konuda da bazı detay bilgiler var.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 4, Kılıf Görselleri de Ortaya Çıktı

Xiaomi Akıllı Hoparlörü Neler Sunacak?

Yeni akıllı hoparlörde yüksek ses kalitesinin olacağı söyleniyor. Konser salonu havasında bir ses kalitesinin olacağı iddia ediliyor ve buna karşın cihazın boyutlarının da mini olacağı söyleniyor.

Sadece ses kalitesi değil pratiklik konusunda da kendisini gösterecek olan Xiaomi akıllı hoparlör, çift bant Wi-Fi teknolojisini destekleyecek. Bu da demek oluyor ki diğer akıllı ev ürünleriyle beraber hoparlörü kullanmak mümkün olacak.

Benzeri akıllı hoparlör modellerinde olduğu gibi diğer akıllı ev araçlarını kontrol etme ve komutlar verme özelliğinin de olması bekleniyor. Burada Google’ın ve Apple’ın akıllı hoparlör modellerine yeni bir rakip geldiğini de söylesek yanlış olmaz.

Google Home, Apple HomePod gibi iddialı ürünlerin olduğu pazarda boy gösterecek olan yeni cihazın dil desteğinin nasıl olacağı ve cihazın ülkemizde satılıp satılmayacağı kısmını ise şu an bilemiyoruz.

Tek bildiğimiz bugün gün içerisinde merak ettiğimiz bu detaylara ilişkin her şeyin açıklanacak olması. Fiyat bilgisi de buna dahil olacak ve global pazar fiyatı için de duyuru yapılacak. Şimdilik söylenen bunlar.