Xiaomi Yeni Etkinliği için Tarih Açıkladı

Xiaomi, Eylül ayında yeni bir etkinlik daha yapacağını açıkladı. Resmi açıklamaya göre etkinlik ne zaman düzenlenecek?

Xiaomi

Samsung, Apple etkinlikleri nasıl takip ediliyorsa, artık Xiaomi etkinlikleri de o şekilde ilgiyle takip edilmeye başlandı. Etkinlikler ilgiyle takip ediliyor çünkü marka gerçekten çok büyüdü ve her etkinliğinde özellikle akıllı telefon piyasasını sallayacak yeni bir model görüyoruz. Yakın zamanda da bir tane daha etkinlik yapılmış ve Mi Mix 4 akıllı telefon modelleri için tanıtım gerçekleştirilmişti.

Bu serinin hemen sonrasında yeni bir etkinlik daha geleceği söyleniyordu. İşte o etkinlik için de markadan resmi bir açıklama geldi. Sürpriz etkinliğin ne zaman yapılacağı sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 4 Global Olarak Satışa Çıkabilir

Xiaomi, Yeni Etkinliğini Eylül Ayında Düzenleyecek

Firmanın yeni etkinliği için bir duyuru yayınladığını gördük. Xiaomi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre etkinlik Eylül ayında olacak. 15 Eylül tarihinde yapılacağı söylenen etkinlik için henüz herhangi bir detay bilgi verilmedi. Yani hangi ürünler için tanıtım yapılacak ya da yine yeni bir akıllı telefon modeli mi gelecek bu bilinmiyor.

Tabii ki resmi bir açıklama yok ama bunun yanında şimdiye kadar gelen sızıntı bilgileri de var. Buna göre bizim beklentimiz Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro akıllı telefon modellerinin tanıtılması yönünde.

İki akıllı telefonun etkinlik için başı çeken telefonlar olduğu görülecek. Ama yine de farklı ürünler göreceğimizi de düşünüyoruz. Sadece bir akıllı telefon değil belki bir kulaklık modeli ve bir de katlanabilir yeni bir akıllı telefon görülebilir.

Şimdilik bu ürünlerin dışında ortaya çıkmış olan herhangi bir bilgi olmadığını söylemek lazım. 15 Eylül etkinliğinin global yapılacağını düşünecek olursa, gelen ürünlerin satışları için de global olarak satış yapılacağı düşüncesi var. Artık yeni neler göreceğimizin açıklanmasını bekleyeceğiz.

Beklentileri destekleyecek resmi bilgilerin de ortaya çıkması gerekiyor.