Xiaomi Mi Pad 5 Tam 8 Hoparlöre Sahip Olacak

Xiaomi Mi Pad 5 ses sistemi konusunda da çok iddialı gelmeye hazırlanıyor. Seride neler bekliyoruz neler.

Xiaomi Mi Pad 5

Tanıtım günü artık geldi. Mi Mix 4 serisi ve yeni Xiaomi ürünleri artık karşımıza çıkmaya hazır. Yarın yapılacak olan tanıtımda hepsini göreceğiz. Ama son ana kadar da bilgiler yeni detaylar gelmeye devam edecek. Bunlardan sonuncusu Xiaomi Mi Pad 5 tabletiyle ilgili bir bilgi oldu.

Tabletin geleceği artık zaten kesinleşti. Burada eksik kalan bir nokta yok. Hatta bir akıllı kalem ve bir klavye desteğiyle beraber geleceği de kesinleşti. Ama Xiaomi paylaşımlarına devam ediyor. Yapılan son paylaşımda tabletin ses sistemi konusunda merak edilenler ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: POCO Rekor Kırdı! Satışları Fırlıyor

Xiaomi Mi Pad 5 Nasıl Bir Ses Sistemi ile Gelecek?

Paylaşıma göre yeni tablet modelinde tam 8 adet hoparlör yer alacak. Tabletin nerelerinde konumlandırılacak şu an için bilmiyoruz ama sonuç olarak 8 adet hoparlör geleceğini biliyoruz. Sadece stereo ses sunmakla kalmayacak olan Xiaomi Mi Pad 5, aynı zamanda surround ses sistemi de sunmuş olacak.

Bu kadar çok sayıda hoparlör kullanılmasının işaret ettiği bir başka nokta ise Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği. Muhtemelen yeni tablet modeli ikisi için de destek verecek ve herhangi bir sınırlama durumu söz konusu olmayacak.

Ses kalitesi konusunda yeni bir eşik değerinin geçilmesi durumu söz konusu olacak. Anladığımız bu gibi gözüküyor. iPad serilerinde yer alan ses sistemleri başarılı ve bir başka rakip olan Samsung için de durum hiç fena değil.

Ama bu ses sistemini sunduğu zaman Xiaomi, rakiplerini ses açısından da geride bırakabilir. Beklentilerimizin yüksek olduğu tabletin tanıtımının yarın olduğunu bir kez daha hatırlatalım. Muhtemelen bundan sonra ek bir paylaşım gelmez. Çünkü direkt olarak tablet ortaya çıkacak.