Xiaomi Mi Pad 5 Klavyesi de Gözüktü!

Xiaomi Mi Pad 5 bu sefer de klavyesi ile ortaya çıktı. Seri çok daha ihtişamlı olacak onu anlaşmış olduk.

Xiaomi Mi Pad 5

Xiaomi Mi Pad 5, en az Mi Mix 4 modelleri kadar merak ettiğimiz tablet serilerinden bir tanesi. Tasarımı ve özellikleri bir yana, bu model geri dönüş modeli olacak. Xiaomi’nin yeniden tablet pazarında kükrediği bir seri olacak.

iPad Pro ve Samsung Galaxy serilerine yeni bir rakip ve belki de daha iyisi olacak. İddialı tablet için geri sayımımızda devam ederken, söz konusu seri için ipuçlarını da almaya devam ediyoruz. Mesela tabletin içerisinde yer alacak olan akıllı kalemler.

Geçen gün tabletin akıllı kaleminin ortaya çıktığı konusunda bilgi paylaşımı yaptık. Bunun arkasından bu kez ise tabletin klavyesinin gözüktüğünü gördük.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 6 Önemli Bir Güncelleme Daha Aldı

Xiaomi Mi Pad 5 Klavyesi Nasıl Olacak?

Seride bir akıllı kalem desteği olduğu gibi bunun yanında bir de klavye desteği olacak. Daha önce gelen sızıntı görsellerinde de bir klavyeden söz etmiştik. Bu sefer de klavyeyi kesin olarak görmüş olduk. Seriye tam uyumlu bir klavye kullanılacak ve klavyede numara tuşları bölümü yer almayacak.

Açıkçası yine Apple’ın klavyelerine benzer bir klavye yapısının olduğu dikkatimi çekiyor. Bu kısımda da öyle çok büyük değişimler olmayacak gibi duruyor. Özel bir konektör üzerinden tablete bağlanacağı ve kılıflı bir aksesuar olacağı da söylenen Xiaomi Mi Pad 5, hem kalemi hem de klavyesiyle beraber bilgisayarları aratmayacak diyebiliriz.

Serinin tanıtımı için çok beklememize gerek kalmadığını da belirtelim. Sadece iki gün sonra tablet kesin olarak ortaya çıkacak. Sadece tablet değil, onun yanında Mi Mix 4 akıllı telefon serisi ve yeni televizyonlarda gelecek deniyor. Beklentimiz her zaman olduğu gibi yine çok yüksek. Bu sefer Xiaomi neler başarmış yakında öğreneceğiz.