Xiaomi Mi Pad 5 Akıllı Kalemi ile Görüntülendi

Mi Pad 5 tabletleri için akıllı kalem desteği kesinleşti diyebiliriz. Kalemle beraber yayınlanan afiş görselleri.

Mi Pad 5 

Xiaomi’nin yeni bir tablet geliştirdiğini artık bilmeyen kalmadı. Tabletin özellikleri, tasarımda ne sunar gibi bilgiler konusunda da bazı detaylar çıkmış durumda. Tabii ki Xiaomi tanıtımdan önce şu olacak bu olacak kısmına girmiyor ama bazı paylaşımlarıyla ipuçları vermeye devam ediyor. En son Mi Pad 5 modeli için bir paylaşım geldi.

Tanıtım afişi ile beraber yapılan paylaşımda, tabletin kasa yapısı gözüktüğü gibi beklenen bir müjde de verilmiş durumda. iPad serisine rakip olacak tablet için bu detaylara bakacağız ama şunu söyleyebilirim ki iddialı bir ürün bekleyin.

İlginizi Çekebilir: Redmi 7A Sonunda Yeni Sürüm Güncellemesini Aldı

Mi Pad 5 Akıllı Kalem ile Geliyor

Tabletin afiş görselinde bizim en çok dikkatimizi çeken kısım akıllı kalem bölümü oldu. Paylaşıma bakacak olursak yeni seride bir akıllı kalem garanti kullanılacak. Muhtemelen tabletle beraber gelecek olan akıllı kalemin Apple Pencil modellerine çok benzeyeceği görülüyor.

Tasarımsal açıdan Apple Pencil modellerini yansıtacak bir kalem düzeni dikkat çekiyor ama tabii ki kalem için teknik özellikleri bilmiyoruz. Belki çok iddialı belki de Apple Pencil gerisinde kalan bir akıllı kalem gelir. Tanıtımı bekleyelim ve doğru yorumu öyle yapalım.

Onun dışında afiş görsellerinde gördüğümüz bir başka kısım ise tabletin köşeleri. Köşe kısımlarında tablet iPad Pro modellerini yansıtacak. Yani köşeli bir tasarım ve güz bir kasa yapısı görmüş olacağız. Zaten Mi Pad 5 modelini iPad Pro serilerine benzetmemizin nedeni de bu kasa yapısı olacak.

Tabii ki bir de Snapdragon 870 işlemcilerin güçlü yapısı var ama A serisi işlemcilerle karşılaştırma noktasında da biraz daha beklemek lazım. Mi Pad 5 her şeyiyle 10 Ağustos tarihinde ortaya çıkmış olacak. Nasıl bir tablet olur ya da beklentileri tam anlamıyla karşılar mı onu da zamanı gelince göreceğiz.