Xiaomi Mi Mix 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı! Geliyor

Xiaomi Mi Mix 4 lansman tarihi için soru işaretleri ortadan kalkıyor. Yeni akıllı telefonlar ne zaman geliyor? İşte detaylar.

Xiaomi Mi Mix 4

Bir yıldır beklediğimiz bir Xiaomi akıllı telefonu var. Bu telefon herkesin merak ettiği Xiaomi Mi Mix 4 modeli. Seriye uzun süre sonra yeniden hayat verecek bir akıllı telefon olmasının yanında, üst düzey özellikleri de beraberinde getirmesi ve tam anlamıyla ben amiral gemisiyim demesi beklenen telefon, çok yakın.

Artık telefonun öyle söz de çok yakın olduğunu söylemiyoruz. Çünkü model için bir tanıtım tarihi açıklandı. Afişleri paylaşılan ve tanıtım tarihi de ortaya çıkan akıllı telefon artık bir adım uzağımızda desek yeridir.

Bunu da Okuyun: CEO Açıkladı! MIUI 13 Ne Zaman Geliyor?

Xiaomi Mi Mix 4 Ne Zaman Tanıtılıyor?

Paylaşılan afiş görsellerine göre söz konusu akıllı telefon modeli 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan lansman ile duyurulacak. Telefonun özellikleri neler olacak ya da ekran tasarımında nasıl farklar olacak gibi bilgiler yok. Tabii ki bu bir tanıtım afişi olduğu için sadece yeni modelin ne zaman tanıtılacağı noktasında bazı bilgilere yer verilmiş gibi gözüküyor.

10 Ağustos tarihinde yapılacak olan tanıtımda başrol oyuncusu tabii ki Xiaomi Mi Mix 4 olacak. Telefonu baştan sona inceleyeceğiz ve detaylarını da paylaşacağız ama sadece bu model ile sınırlı kalınmayacağını da eklemiş olalım.

Aynı zamanda yine çok uzun bir süredir beklediğimiz tablet modellerinin gelmesi ve yine çok uzun süredir beklediğimiz yeni Mi 11T serilerinin de gelmesi muhtemelen olabilir. Belki yazılımlar açısından da bir değişim açıklanır diyorduk ama dün yapılan haberde de görmüşsünüzdür, CEO yeni yazılımın hemen gelmeyeceğini açıkladı.

MIUI 13 sürümü için biraz daha zaman olduğunu ve beklemek gerektiğini söyledi. Yıl sonunda yeni arayüzün geleceği biliniyor. Bu nedenle tanıtım konusunda sadece ürün özelinde bir şeyler bekliyoruz.