Xiaomi Mi Mix 4, Kılıf Görselleri de Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonu için bir de kılıf görseli geldi. Kılıf görselinde yer alan detaylar memnun edici.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 için sayısız paylaşım yapmaya başladık. Sürekli telefon hakkında bir şey çıktığı için bizim de bu kadar yoğun paylaşım yapmamızı anlayacağınızı umut ediyorum. Yeni akıllı telefon için yaptığımız tüm paylaşımlara karşın bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Son olarak seri için yeni bir arka kapak görseli sızdı ve seri için yeni kılıflar paylaşıldı. Kılıf görseller önemli çünkü serinin kutusunun içerisinde bir kılıf varmış gibi gözüküyor. Ayrıca o emin olamadığımız kamera yerleşiminin nasıl olacağı konusunda da bilgiler veriyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Pad 5 Klavyesi de Gözüktü!

Xiaomi Mi Mix 4 Kılıfla Beraber mi Gelecek?

Görsellere baktığımız zaman yeni akıllı telefonun arka kapağında köşeye konumlu bir kamera kullanılacağını anlıyoruz. Bu kısımda beklentilerin de gerçekleşmesiyle beraber toplamda 3 arka kamera olacak diyebiliriz. Tabii ki ek olarak sensörlere de yer verilecektir ki bundan çok şüphe olmadığını da söylemek lazım.

Onun dışında dikine bir şekilde konumlandırılacağını gördüğümüz flaş ışığı da yine bizim dikkatimizi çeken bölümler arasında yer alacak gibi bir durum söz konusu. İddialı serinin kutusundan çıkma ihtimali de olan kılıf ise suni deri bir kılıf olacak.

Oldukça geniş kamera alanının yer aldığı bu kılıfla beraber telefonun kavisli ekranla geleceğini de az çok görebiliyoruz. Çünkü kılıfın da hem yanlardan hem de köşelerde kavisli olması dikkat çekici olan bir durum.

Kılıftı, arka kapak tasarımıydı derken artık söyleyebileceğim ekstra bir şey kalmadı. Zaten Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonu için de zaman daraldı. Telefon yarın geliyor. Kesin olarak Avrupa’da tanıtılacak mı bilmiyoruz ama telefon yarın tanıtılıyor bunu biliyoruz. Yarın çıkış bölgeleri için detaylar da belli olacaktır. Ne var ne yok göreceğiz.