Xiaomi Mi Mix 4 İlk Kez Gözüktü! İşte Telefon

Xiaomi Mi Mix 4 gerçek görselleri ortaya çıktı. Telefonda nasıl bir arka kapak tasarımı kullanılacak? Serinin özellikleri nasıl olacak?

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4, 10 Ağustos’ta tanıtılacak. Artık bunu bilmeyen kalmadı. Yeni akıllı telefon ne zaman çıkacak ya da bu sene gelir mi sorularını artık cevapladığımızı düşünüyorum. En son CEO tarafından yapılan açıklamalar bir yana artık telefon gözükmeye de başladı.

Bu zamana kadar hep özelliklerini konuştuğumuz akıllı telefonun sonunda çok net bir görseli paylaşıldı. Telefonun tasarımı konusunda beklentilerimizi çok değiştiren görsellere göre arka kapak tasarımı daha farklı farklı olacak.

Bunu da Okuyun: CEO Açıkladı! MIUI 13 Ne Zaman Geliyor?

Xiaomi Mi Mix 4 Arka Kapak Tasarımında Yeni Kamera Sunacak

Görsellere baktığımız zaman telefon, köşe kısmında kamera sunan Mi 11 serileri gibi köşede kamera sunacağı gözüküyor. Mi 11 Ultra modellerini işaret eden bir kamera yerleşimi olacak gibi duruyor

Ana kameranın yanında yine geniş lensler var ama temel olarak asıl dikkat çeken ana kamera olacak. Ana kameranın altında bir kamera daha ve yanda bir kamera olmak üzere düzen sunulacak gibi gözükmekte.

Tasarımsal açıdan baktığımız zaman, çok şık bir telefon olacağını anladığımız Xiaomi Mi Mix 4 modelinin, kaplama malzemesi ise seramik olabilir. Burada iki ihtimal karşımıza çıkıyor. Birincisi yeni akıllı telefonun cam kaplı arka kapak ile gelmesi ikinci ise yeni akıllı telefonun seramik bir kapakla gelmesi.

Benim düşüncem görsellerde sanki seramik kaplama bir kapak kullanılmış gibi gördüm. Ama bunun için birkaç gün bekleyelim de durumlar bir kesinlik kazanmış olsun. Şimdilik tasarımsal açıdan gayet güzel gördüğümüz akıllı telefonun teknik özellikleri açısından da bomba serilerden biri olacağı kesin.

Ek olarak neler sunar ya da seriyi beklemeye değer bir telefon mu gelecek hepsinin cevabını tanıtımdan sonra vereceğiz. Şimdilik bu bilgiler doğrulanmış bilgiler de değil. Xiaomi doğruladığı zaman değerlendirme yapmak lazım.