Xiaomi Mi Mix 4 için Bir Foto Daha! Ekran Gözüktü

Xiaomi Mi Mix 4 bu kez ekran paylaşımı ile gündemde. Telefonun özellikleri neler olacak? Beklenen ekran tasarımı nasıl?

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 serisine odaklanmış durumdayız. Nasıl bir telefon beklediğimiz konusunda çok fazla paylaşım yapıyoruz çünkü bu modeli çok uzun bir süredir bekliyoruz. Uzun süredir beklediğimiz bir model olmasının yanında seri çok güçlü olacak.

Haliyle biz de merak uyandıran bu serinin paylaşımlarını unutmuyoruz. Şimdi de yeni akıllı telefonlar için bir ekran paylaşımı geldi. Aslında yakın zamanda, arka paneli gösteren bir görsel yayınlanmıştı. Bu görselin hemen sonrasında ise şimdi de net olarak ekranı görebildiğimiz bir görüntü geldi. Görüntüler telefona ait olduğu için yorum da yapabiliyoruz.

Bunu da Okuyun: Mi Mix 4 İlk Kez Gözüktü! İşte Telefon

Xiaomi Mi Mix 4 Ekran Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonlar için yer verilen ekran tasarımı sanıldığı gibi düz olmayacak. Bir süredir ekranın düz olacağı konusunda iddialar peşi sıra geliyordu. Ama durumun böyle olmadığını anladık. Öyle ki son posterlere göre telefonda kavisli bir ekran olacağı kesinleşti gibi bir şey.

Her iki yandan da kavisleri olacağı gözüken ekranın, üzerinde hiçbir şey olmayacak. Ekranın üzerinde ne kamera deliği ne de çentik deliği olmayacak. Bu kısımda ekran altında kamera kullanılacak. Haliyle tamamen ekranla karşı karşıya kalacağız.

Görüntü kalitesinin de çok yüksek olacağı söylenen ekran için esnek bir OLED kullanılacağı da biliniyor. Zaten telefonun kavisli olmasını da sağlayacak kısım burası olacak. Yeni akıllı telefon şimdiden heyecanlandırmış durumda.

Dileriz ülkemiz fiyatları da makul bir seviyede olur. Çok düşük bir fiyat gelmesi çok mümkün değil çünkü seri amiral gemisi bir akıllı telefon. Yine de rakip amiral gemisi akıllı telefonlara göre daha düşük bir fiyat olması, bir anda Xiaomi Mi Mix 4 modelini öne çıkaracaktır.