Xiaomi Mi Band 6 Önemli Bir Güncelleme Daha Aldı

Xiaomi Mi Band 6 yeni özellik kazandığı yeni bir güncelleme daha aldı. Bu sefer akıllı bileklik nasıl değişti?

Xiaomi Mi Band 6

Ülkemizde de satılan popüler aksesuar modellerinden biri olarak gösterebileceğimiz Xiaomi Mi Band 6, çok sık güncellemeler alıyor. Gelen her güncelleme sonrasında ise bilekliğin yetenekleri biraz daha artış gösteriyor. Yani öyle sadece güvenlik ya da kararlılık güncellemeleri gelmiyor. Bunun çok daha ötesinde yenilikler var.

Bilekliğe bu noktada bir güncelleme daha geldi. Gelen güncelleme yine yeni bir özelliği kullanıma sokmuş oldu. Peki akıllı bileklik için neler değişti? Bu değişen özellikler global sürüm için de geldi mi?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Pad 5 Akıllı Kalemi ile Görüntülendi

Xiaomi Mi Band 6 Artık El Feneri Yeteneği ile Zenginleşecek

Güncelleme sonrasında akıllı bileklik modellerine yeni bir el feneri özelliği eklenecek. Tabii ki bileklik üzerinde ek bir flaş ışığı yok. Bunun için farklı bir şekilde el feneri özelliği sunuluyor. Güncelleme sonrasında bileklik üzerinden bu mod açıldığı zaman, ekran tamamen beyaz bir zeminle değişecek.

Bunun yanında ekranın parlaklığı da otomatik olarak en yüksek seviyeye getirilecek. Bu sayede de bileklik hatırı sayılır bir aydınlatma potansiyeline sahip olacak. El fenerini akıllı bileklik için getirecek olan güncellemenin bir başka güzel yanı ise bu güncellemenin global olarak yayınlanacak olması.

Sadece Çin içerisinde kalan güncellemelerden farklı olarak global sürümde gelen güncelleme olacak ve tüm akıllı bileklik modelleri yeni özelliğe kavuşacaklar. Benzeri çalışmalar daha öncesinde de yapılmıştı. Xiaomi Mi Band 6 bu konuda çok iyi bir seri.

Saat üzerinden mesajlara cevap verme özelliği, uyku nefes kalitesi gösterimi gibi birçok yeni özellik güncellemelerle beraber geldi. Muhtemelen yeni akıllı bileklik tanıtılana kadar da bu güncellemeler devam edecek. Her yeni güncellemede yeni bir özelliğin daha gelmesi bekleniyor.