Xiaomi Mi Band 6 Fiyatında Önemli Bir İndirim Yapıldı

Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklikler için önemli bir indirim açıklandı. Bilekliğin fiyatı ne kadar düştü?

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik, markanın akıllı telefonlarından sonra en popüler ürünlerinden biri olan akıllı bileklikler için son seri.

Sene başında sunulan akıllı bileklik, bir önceki bileklik modeli ile hemen hemen benzer bir tasarım sunuyor olsa da özellikler konusunda çok daha iddialı bileklik modellerinden birisi. Bilekliğin aylar sonrasında yeniden gündemimize girmesinin ise bir nedeni var. O da fiyatlarında yaşanan ciddi düşüş.

Satışa çıktığı dönemden bu yana bileklik, bu kadar indirime girmiş miydi hatırlamıyoruz. Öyle ki bilekliğin satış fiyatı normalde 449 TL olarak açıklanmıştı.

Bunu da Okuyun: Mi Band 6 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi Band 6 İndirimi Sonrası Fiyatı

Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinin birinde, akıllı bileklik %27 oranında indirim aldı. Bunun üzerine %10 bir de sepet indirimi yapıldı. Yapılan bu indirimlerle beraber 449 TL olan fiyatın 294 TL seviyesine kadar düştüğünü görüyoruz.

İndirim konusunda ciddi bir miktarda düşüş yaşandığını görüyoruz. Daha önce birkaç sitede daha indirim olduğunu görmüştük. Fakat bu seviyede bir indirim yapılmış mıydı emin değilim.

Benzeri indirimler Xiaomi Mi Band 5 modelinde de uygulanmış ve zaten sonucunda da markanın en çok satan ürünlerinden biri Xiaomi Mi Band 5 olmuştu. Şu an için Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik modeli için geçerli olan bu indirim ne zamana kadar süreceği konusunda ise herhangi bir bilgi verilmiş değil.

Sitede gün sonu indirimi ya da stok sınırı gibi bilgiler yer almıyor. Haliyle indirimin ne kadar devam edeceği konusunda en ufak bir detay bilgiye sahip olmadığımızı belirtmek isteriz.