Xiaomi Mi 11T Pro Özellikleri Gözüktü

Xiaomi Mi 11T Pro akıllı telefonu için bazı konuşulan özellikler ortaya çıktı. Telefondan beklentiler yine yüksek yine yüksek.

Xiaomi Mi 11T Pro 2

Xiaomi Mi 11T Pro ve temel model olan Mi 11T için yakın zamanda bir çıkış tarihi iddiası gelmişti. İki modelin bu yıl sunulacağı ve Eylül sonuna doğru tanıtılacağı iddia edildi.

İddiaların güçlü kaynaklardan geldiğini düşünecek olursak, 1 ay kadar bir süre sonra seriyle taşınacağız. Tabii ki seri için bu kadar zaman kaldığı söyleniyor ama bir yandan da özellikler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Temel model için bazı bilgileri paylaşmıştık. Bu temel model için gelen detaylara şimdi de Pro model için gelen detaylar eklendi.

Bunu da Okuyun: POCO X3 GT Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Xiaomi Mi 11T Pro Güçlü Bir Telefon Olacak

Pro için söylenen bilgilere göre telefonda bulunacak olan işlemci Snapdragon 888 işlemcisi olacak. Zaten amiral gemisi zaten amiral gemisi diyebileceğimiz işlemciyi destekleyecek olan RAM miktarının 8 olması olası.

Ekranda da amiral gemisi bir akıllı telefon olacak olan Xiaomi Mi 11T Pro, 120 Hz yenileme hızı bulunan bir OLED ekran sunacak. Ekran kısmında hem 120 Hz yenileme hızına hem de OLED panel tercihine alıştık.

Tamam bunlar da amiral gemisi serisi akıllı telefon özellikleri olabilir ama artık çok fazla modelde kullanılıyor. Bizzat Xiaomi tarafından da çok fazla modelde kullanıldığını biliyoruz.

Telefon tanıtılmadan önce gördüğümüz son detay ise telefonun kameraları. Burada da beklenti 3 arka kameranın geleceği yönünde. 64 MP ana arka kamera özelinde gelecek olan akıllı telefonların 8 MP ve 5 MP ikinci ile üçüncü kameraya da sahip olması olası.

Tüm bu özellikler Xiaomi Mi 11T Pro serisi yine güçlü olacak dedirtiyor. Zaten Xiaomi Mi 10T modellerinde de aynı şeyi görmüştük. Dönemin en iyi işlemcisi hangisi ile o dönemde akıllı telefonlarda da o işlemciler kullanılmıştı. Şimdi yeni T serisinde de aynı şey geçerli olacak.

Yine en güçlü amiral gemisi işlemci kullanılacak gibi. En azından gelen iddialar bu yönde iddialar. Sadece fiyat konusunda bir değişimi görmek mümkün olacak gibi. 600-700 dolar arası bir telefon bekleniyor.