Xiaomi Mi 11T Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11T için daha fazla bilgi ortaya çıktı. İşte telefon için söylenen özellikler.

Xiaomi Mi 11T

Xiaomi Mi 11T iddialı bir akıllı telefon olacak mı? Xiaomi Mi 10T modeline bakarak söyleyebilirim ki evet bu model iddialı bir akıllı telefon modeli olacak. Satış rekorları kıran Mi 10T modelinden sonra gelmesi bile akıllı telefonun beklentilerini arttırıyor.

Ama bunlar beklentiler. Bir de sızdırılan özellikler var. Sızdırılan özellikleri gördüğümüz zaman da aslında beklentilerin ne kadar karşılandığını görmeye başlıyoruz. Yeni akıllı telefon için ortaya çıkan özelliklere bir bakalım. Öyle ki bu kez kod adının bile gözüktüğü söyleniyor. Yani sanıldığı8ndan daha fazla bilginin ortaya çıktığı gerçeği var.

Bunu da Okuyun: Yeni MIUI Widget Desteğini Alan İlk Cihazlar Gözüktü  

Xiaomi Mi 11T Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

İşlemci kısmında ortaya çıkan bilgiler ilk dikkat çeken bilgiler. Bu bilgilere göre yeni seri akıllı telefonlarda bu sefer tercih MediaTek olacak. Amiral gemisi bir işlemci olarak geleceği söylenen işlemcinin MediaTek Dimensity 1200 olması beklenmekte. Zaten bu işlemci 5G destekli olan bir işlemci.

Yani Xiaomi Mi 11T modelinde de yer alsa sürpriz olmayacak yeni nesil bir işlemci. Diğer ortaya çıkan bilgi ise telefonun ekranı. Şimdi ekran boyutu 6.5 inç civarı deniyor ama asıl dikkat çeken yenileme hızı olacak. Yenileme hızı 120 Hz. Neredeyse standart haline gelmeye başlayan 120 Hz yenileme hızı bu seride de öne çıkacak gibi duruyor.

Ayrıca ekran yine AMOLED ekran olacak diyebiliriz. Ekran işlemci dedik geriye kaldı kamera. Kamera konusunda ünlü olan Sony IMX335 sensörünün kullanılmaya devam edeceği bilgisi var. Bu sensör 64 MP değerinde olacak. Ayrıca sensöre ek bir de telefoto lens olacak. Telefoto lens ise 3x optik zoom özellikli olacak.

Evet yine iddialı bir akıllı telefon göreceğimiz kesin. Amber kod adıyla satışa çıkacağı söylenen akıllı telefon için resmi bir şeyler gelmesini de beklemek gerekiyor.