Xiaomi Mi 11T için Beklenen Haberler Gelmeye Başladı

Xiaomi Mi 11T akıllı telefon modellerinde nasıl bir işlemci kullanılacağı konusunda yeni iddialar gelmeye başladı.

Xiaomi Mi 11T

Xiaomi’nin T serisi akıllı telefonları bir hayli tutuluyor. Seri en son Xiaomi Mi 10T modelleri ile temsil edilmiş ve telefonlar yok satmıştı. Hatta telefonlara o kadar çok ilgi gösterildi ki bir dönem stok sorunlarının bile gündeme geldiğini biliyoruz. Şimdi bu ilgi çeken seriyi devam ettirecek olan yeni akıllı telefonlar Xiaomi Mi 11T modellerini bekliyoruz.

Yakın zamanda yeni telefonların yavaş yavaş konuşulmaya başladığını söylemiştik. Şimdi de Pro modelinin bazı kaynaklarda ortaya çıktığını söyleyebiliriz.

Bu demek oluyor ki yeni akıllı telefonlar çok yakında bizimle olacak. Peki, seri hakkında ortaya atılan son özellik iddiaları neler?

Bunu da Okuyun: MIUI 13 için Kötü Haberler Geldi

Xiaomi Mi 11T ve Mi 11T Pro Amiral Gemisi Olacak

Şimdilik temel model için herhangi bir kaynak bulunamadığını belirterek daha çok Pro modeline odaklanıldığını belirtelim. Fakat serinin hem temel model olarak hem de Pro model olacak geleceği söyleniyor. Bunun yanında temel modelde ve Pro modelde de ortak bir işlemci kullanılacak.

İşlemci için iki ihtimal öne çıkıyor. İki telefonda da ya Snapdragon 870 kullanılacağı ya da Snapdragon 888 kullanılacağı iddiası var. İki işlemci de amiral gemisi sınıfı içerisinde yer alan işlemciler olacak. Özellikleri bakımından da Mi 11 serisini şahlandıran işlemcilerden söz ediyoruz.

Aynı durum Xiaomi Mi 10T modellerinde de karşımıza çıktı. Bu telefonlarda da amiral gemisi işlemci kullanılmıştı. Amiral gemisi işlemci kullanılması dışında kamera ve ekran konusunda da amiral gemisi akıllı telefonlar gelmişti.

Görünen o ki T serisi tıpkı Mi temel serisi kadar iddialı olacak. Bu sene de fiyatı uygun ve güçlü telefonlar gelirse, Mi serisinin en çok satan akıllı telefonlarından biri olabilir. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.