Xiaomi Mi 11 Lite NE Özellikleri Gözüktü

Xiaomi Mi 11 Lite NE akıllı telefon modelinde yer alması beklenen ilk özellikler gözüktü. Telefon nasıl olacak? Tanıtım çok yakında deniyor.

Xiaomi Mi 11 Lite NE

Xiaomi’nin Mi 11 serisi üzerinde durduğunu biliyorduk ama seriye bu kadar önem verdiğini bilmiyorduk. Öyle ki marka sürekli bu seriye yeni bir akıllı telefon eklemeye başladı. Lite modellerinin gelmesinin hemen ardından akıllı telefonlara eklenen bir diğer model Xiaomi Mi 11 Lite NE olacak deniyor.

Hatta yakında yapılacak olan Mi Mix 4 etkinliğinde yeni akıllı telefonun ortaya çıkacağı iddiaları da var. Şimdiden bazı onayları aldığı gözüken akıllı telefonun özelliklerinin neler olduğuna ilişkin de ortaya çıkan bilgiler olduğunu söyleyerek bu detaylardan söz edelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 4  Esnek OLED Ekranıyla Görüntülendi

Xiaomi Mi 11 Lite NE Nasıl Özelliklerle Boy Gösterecek?

Bir kere telefonda amiral gemisi akıllı telefonlarda yer alan amiral gemisi serisi işlemcilerin yer alması beklenmiyor. Telefonda yer alması beklenen işlemci orta üst segment bir işlemci modeli olarak gösterebileceğimiz Snapdragon 778G serisi işlemci olacak. Lisa kod adlı akıllı telefonun bu işlemci ile beraber gelişmiş bir kamera sistemi ve yüksek değerde hızlı şarj da sunması bekleniyor.

Öyle ki Xiaomi Mi 11 Lite NE modelinde yer alacağı söylenen Snapdragon 778G serisi işlemci 6 nm üretim sürecinden çıkmış olan gelişmiş bir işlemci. Hem kamera desteği konusunda çok iyi hem de hızlı şarj desteği konusunda çok iyi olan bir işlemci.

NE takısını alacak olan akıllı telefonun diğer özellikleri şu an için bilinmiyor ama buradan anladığımız Lite modelden daha iyi bir akıllı telefon gelmesi. Lite modelden daha iyi ama ana seriden daha düşük özellikli bir orta üst seviye akıllı telefon beklentimiz oluştu.

10 Ağustos etkinliğinde tanıtılacağı söylenen model için detayların açıklanmasını biz de merakla bekliyoruz. Zaten bu modelin her pazarda satışta olup olmayacağı da büyük bir soru işareti.