Xiaomi, Akıllı Telefonu için Geri Ödeme Kampanyası Başlattı

Xiaomi, akıllı telefonu için geri ödeme kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında hangi cihazlara ödeme yapılacak?

Xiaomi, akıllı telefonu için geri ödeme kampanyası

Xiaomi, benzersiz bazı adımlar atmaya başladı. Şirket bir akıllı köpek üreterek zaten sınırları olmadığını gösterdi ama güzel bazı adımlar atılmaya devam ediyor. Açıkçası kullanıcıları şaşırtacak olan adımlar geliyor. Çünkü marka sadece akıllı telefonlar ya da teknolojileriyle değil de yapmış olduğu atılımlarıyla da kendisini göstermiş durumda. En son Xiaomi, akıllı telefonu için geri ödeme kampanyası başlattı.

Daha önce benzerini görmediğim bu kampanya ile beraber markayı tercih eden kullanıcılara bir geri ödeme yapılacak. Çok ilginç bir adım olarak görebileceğimiz hamlenin detaylarına ve geri ödeme konusunda bilgilere geçelim.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Enhanced Güncellemesi Alacak Telefonlar

Xiaomi Hangi Akıllı Telefonu için Geri Ödeme Yapacak?

Markanın geri ödeme yapacağı akıllı telefon modeli ilk telefonu M1 olarak duyuruldu. Firmanın M1 serisi akıllı telefonlarını ilk alan, yani bu telefonları ön sipariş olarak veren kullanıcılara yapmış olduğu güzel bir sürpriz var.

Hayranlarına duymuş olduğu minnettarlığı gösteren marka, 2011 yılında piyasaya sürülen M1 akıllı telefonunu alan kullanıcılara, paralarını iade edeceğini açıkladı. Ön sipariş üzerinden telefonu satın alan kullanıcılar, tamamen geri ödeme alacaklar.

Üstelik bu kampanya her yer için geçerli olacak. Yani telefon nerede satılmışsa satılmış olsun, kullanıcılar bu kampanyadan yararlanabilecekler. Kullanıcılar kayıtlı olan Mi ID hesapları üzerinden kolayca geri ödeme alacaklar. %100 oranında geri ödeme yapılacak ve kullanıcılar kesintisiz olarak bu parayı alabilecekler.

Yanında olan hayranlarına güzel bir destek verdiği görülen Xiaomi, söz konusu kampanya için sınırlama da yapmayınca övgü toplamayı başardı. Firmanın bu adımı sonrasında ne kadar geri ödeme yapacağı ise net belli değil. Tahminler 55 – 57 milyon dolar arasında bir maliyetin oluşacağı yönünde. Markanın bu kadar geri ödeme yapması ilginç ama güzel bir çalışma.