Xiaomi 11T ve 11T Pro için Fiyat Ortaya Çıktı

Xiaomi 11T ve 11T Pro için fiyatlar gözüktü. Telefonların fiyat aralığı nasıl olacak? Sızıntılar da dikkat çeken kısım.

Xiaomi 11T ve 11T Pro

Yeni akıllı telefonlarını 15 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlik sonrasında duyurması beklenen Xiaomi, yeni akıllı telefon modelleri öncesinde sızıntılarla da gündeme gelmeye başladı. Xiaomi 11T ve 11T Pro adıyla gelecek olan ve devam serisi olacak olan akıllı telefonlar için son gelen bilgiler fiytatı gösteriyor.

Telefonların fiyatının nasıl olacağı tabii ki resmi olarak bilinmiyor ama sızdırılan fiyatlar, serilerin amiral gemisi olacağı görüşünü doğruluyor. Çok ucuz akıllı telefonlar olmayacağını buradan da anlayabiliyoruz. Peki iki telefonda nasıl bir fiyat olacak?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 6 Fiyatında Önemli Bir İndirim Yapıldı

Xiaomi 11T ve 11T Pro Fiyatları Nasıl Olacak?

Birkaç e-ticaret sitesinde gözüken fiyatlara göre yeni akıllı telefonlar içerisinde Xiaomi 11T modelinin 746 Euro olacağı görülüyor. Bu telefonun temel modeli için istenen fiyat olacak gibi duruyor.

Telefonun 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneği için böyle bir tercih geleceği dikkat çeken kısımlar arasında. Muhtemelen giriş model bu olacak. Ama bir de üst segment bir model olması yani depolama alanı daha geniş bir model olması beklentisi var.

Depolama alanı daha geniş olacak akıllı telefon 256 GB depolama alanı ise 778 Euro satış fiyatına sahip olacak. Bu da demek oluyor ki telefon yine amiral gemisi serisinde yer alan bir fiyat aralığı ile gelecek. Belki amiral gemisi ana seriden biraz daha aşağıda bir satış fiyatı söz konusu olacak.

Telefonun Pro modeline geçtiğimiz zaman fiyatların biraz daha artacağı vurgulanmış. Avrupa sitelerine göre Pro modeli 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla beraber 896 Euro olacak. Bu telefonun temel modeli olacak deniyor.

Pro modeli için ise 256 GB depolama seçeneği de olacak. Bu model ise 929 Euro satış fiyatına sahip olacak.

Tabii ki şu an için bunlar iddia. Avrupa e-ticaret sitelerinde gözüken fiyatlar. Bu fiyatların değişmesi söz konusu olabilir. Kesin fiyatları Xiaomi açıklayacak.