Xiaomi 11T için Net Görüntüler Ortaya Çıktı

Xiaomi 11T akıllı telefon modeli için görseller geldi. Telefonun nasıl gözükeceğini de öğrenmiş olduk. İşte beklediğimiz o tasarım.

Xiaomi 11T

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi sınıfı akıllı telefonları Xiaomi 11T modelleri olacak. Bu modellerin geleceğini 1 aydır konuşuyoruz. Tanıtım için de artık çok fazla bir şey kalmadı. Eylül ayında akıllı telefon ortaya çıkacak ve seri tanıtılacak.

Yeni akıllı telefon modelleri arasında yer alan serinin nasıl gözükeceği konusunda da bazı sızıntılar vardı. Ama bu zamana kadar gelen sızıntılar bir yana bu kez telefonun çok net görüntüleri ortaya çıktı. Tasarım nasıl artık cevabını biliyoruz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Türkiye Fabrikasındaki İşten Çıkarma Olayı için Açıklama Yayınladı

Xiaomi 11T Tasarımı Böyle mi Olacak?

Xiaomi 11T akıllı telefon modeline ait olduğu söylenen görselde, çok şık bir akıllı telefon geleceği gözüküyor. Arka kısımda yine köşede kamera olacak ama bu sefer köşede kullanılan kamera sıralı kamera olacak.

Sanki fırçalanmış alüminyum kapaklarda olduğu gibi bir arka kapak yüzü olacağını gördüğümüz modelin, sıralı kameralarında iki büyük lens bir de küçük bir lens olacak. Burada kullanılan büyük lenslerden biri, çerçeve kısmında daha iyi bir çerçeve ile gelecek.

Alt kısımda lensin çerçevesindeki beyaz zemin yine dikkat çeken kısımlardan olacak. Onun dışında üçlü kameranın hemen yanında yeni bir led flaş ışığı bulunacak. LED ışık için de farklı bir alan kullanıldığını göreceğiz. Ayrıca burada ek bir sensör olacak da görülüyor.

Telefonun özelliklerine gelince, temel modelde MediaTek Dimensity 1200 işlemcisi bekleniyor. Pro modelinde ise beklenen işlemci ise Snapdragon 888 olacak deniyor. İki telefonda da OLED ekran ve kamera kısmında da 108 MP ana kamera beklenmekte.

Artık özellikler için de çok bir zaman kalmadı. Eylül ortasında telefonu farklı açılardan değerlendireceğiz. Dileriz fiyatı da uygun bir seri olur ve 10T modelleri kadar çok satan akıllı telefonlar arasında yer alır.