Xiaomi 10 Ağustos’ta Neler Tanıtacak?

Xiaomi 10 Ağustos’ta neler tanıtacak ortaya çıktı. Çok iddialı ürünler geliyor. Beklentilerimiz de giderek yükseliyor.

Xiaomi 10 Agustosta neler tanitacak 2

Xiaomi 10 Ağustos’ta neler tanıtacak sorusu şu an teknoloji dünyasının en çok merak ettiği sorulardan birisi. Öyle ki akıllı telefon devi özel bir etkinlik düzenleyecek ve çok uzun süredir beklenen cihazlarını sunacak. Birkaç farklı kategoride iddialı ürünlerin gelmesi ve birkaç farklı kategoride, efsane ürünlerin devam ettirilmesi bekleniyor. Şimdi asıl merak edilen bu sorunun cevabı. Yani neler göreceğiz?

Hangi ürünler olacak ve seriler nasıl değişecek bu konuda bilinen birkaç şey var. Aslında her şey ortada ama resmiyeti tabii ki yok. Şu ortada olan cihazlar hangileri onlara bir bakalım.

Bunu da Okuyun: Redmi 7A Sonunda Yeni Sürüm Güncellemesini Aldı

Xiaomi 10 Ağustos’ta Hangi Ürünler için Duyuru Yapacak?

Etkinliğin ilk ürünü Mi Mix 4 akıllı telefonları olacak. İddialı akıllı telefon modelinde ekran altında kamera sistemi gibi uzun süredir beklediğimiz teknolojileri göreceğiz. Ayrıca akıllı telefonun arkasının seramik kaplı olması gibi durumlar da söz konusu olabilir.

Bu konuda çok iddialı bir telefon ile başlayacak olan etkinliğin yeni tablet serisini de yeniden ortaya çıkarmasını bekliyoruz. iPad serisine rakip olacağı söylenen Mi Pad 5 serisi de etkinlikte ortaya çıkacak.

Toplamda 3 farklı versiyon ve her biri ayrı ayrı güçlü olan tabletler bekliyoruz. Xiaomi böylece tablet alanında da yeniden yarışa girmiş olacak. Bir de fiyatları aşağı çekerse işte o zaman tadından yenmez bir durum söz konusu olacak.

MIUI 13 beklemiyoruz çünkü zaten tanıtılmayacağı açıklandı. Xiaomi 10 Ağustos’ta neler tanıtacak sorusunun cevabı ise bunlarla sınırlı değil. Bir de TV serisi bekliyoruz.

Üst görüntü kalitesinde yeni bir TV serisinin gelmesi ve artık TV modellerinin Avrupa’da yaygınlaşmasının müjdesinin verilmesi bekleniyor. Görünen şu ki çok iddialı ürünler bekliyoruz. Artık hangisi ne fiyata olur ve ne özelliklerde olur onu göreceğiz.