Redmi Note 9 Sahipleri Bekledikleri MIUI Güncellemesine Kavuştu

Redmi Note 9 akıllı telefon modellerinde MIUI 12.5 güncellemesi geldi. Telefonlarda sürüm numarası da değişti.

Redmi Note 9

MIUI 12.5 güncellemesi hala devam ediyor. Evet sürümün duyurulmasının üzerinden uzun bir zaman geçti ama çok fazla akıllı telefon var. Bu nedenle güncelleme konusunda gecikmeler yaşanabiliyor. Model model güncellemelerin dağıtıldığını görüyoruz. Bu güncellemeleri alan son modellerden birisi ise Redmi Note 9 akıllı telefonu oldu.

Dün Redmi Note 8 akıllı telefonu için beklenen iyi haber verilmişti ve güncellemenin dağıtıma başladığı söylenmişti. Bugün ise güncelleme alması beklenen son cihazlar arasında gösterilen Note 9 için iyi haber gelmiş oldu.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 8 MIUI 12.5 Güncellemesini Almaya Başladı

Redmi Note 9, MIUI 12.5 Güncellemesinin Detayları

Yeni sürüm güncellemesi konusunda bilmeniz gereken bazı detaylar var. O da şu ki güncelleme şimdilik Pilot uygulama içerisinde yayınlandı. Yani bu demek oluyor ki güncelleme şu an için sadece Mi Pilot uygulaması içerisinde olan kullanıcılar için kullanılabilir olacak.

Fakat pilot kullanıcılar için güncellemenin gelmesinin üzerinden çok bir zaman geçmeden, tüm kullanıcılar için de güncellemelerin yayınlandığını biliyoruz. Bilinmesi gereken başka bir nokta ise güncellemenin Avrupa kullanıcıları için yayınlanmış olması. Yani bu sefer Çin güncellemesinden söz etmiyoruz.

Ülkemiz cihazları da dahil olmak üzere Redmi Note 9 akıllı telefonları güncellemeleri almaya başlayacak. MIUI 12.5 güncellemesinin boyutuna gelince, kurtarma biçimiyle beraber geldiği için güncelleme 2.2 GB boyuta sahip.

Çok yüksek bir boyut değil ki zaten 2.4 GB boyutunda olan güncellemeleri de gördük. Güncellemenin sürümüne gelecek olursak, güncelleme sonrasında akıllı telefonlarda sürüm numarası V12.5.1.0.RJOEUXM olarak değişiyor.

Bu sürüm numarasını gören kullanıcılar artık MIUI 12.5 sürümünü kullanıyor demektir. Şu an için bu sürümde dağıtım ne kadar sürecek onu bilen yok. Onun için yine açıklamaları takipte olacağız.