Redmi Note 11 Söylentileri Geliyor! Yeni Bir Redmi Gözüktü

Redmi Note 11 akıllı telefon modeline ait olduğu söylenen bir sertifika ortaya çıktı. Telefon için herhangi bir bilgi var mı?

Redmi Note 11

Redmi Note serisi çok başarılı bir seri. Kim sorsa bunu söylüyoruz ki zaten telefonların satış sayıları da bu durumu göstermekte. Haliyle Note serisine ait yeni bir model geleceğinin ortaya çıkması ya da bu ihtimalin gözükmesi durumunda sizlerle gelişmeleri de paylaşıyoruz. Şimdi de Redmi Note 11 adı verilecek bir akıllı telefon için söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

Redmi adıyla alınan yeni bir sertifikanın ortaya çıkması, Note 11 söylemlerinin ortaya çıkmasının ana nedeni diyebiliriz. Peki sertifika sonrasında telefon hakkında herhangi bir özellik ortaya çıktı mı?

Bunu da Okuyun: Xiaomi 12 Modelleri için Kamera Detayları Gözüktü

Redmi Note 11 için Beklenenler Neler?

Telefon için henüz teknik olarak özellikler ortaya çıkmış değil. Zaten bunun ortaya çıkması için de çok erken olduğunu söylemek gerekiyor. Sadece yapılan kayıt sonrasında model numarasının gözüktüğü görülüyor.

Bu telefonun hala geliştirme aşamasında olduğuna işaret ediyor. Ayrıca sertifikanın ortaya çıktığı tarihin de bugün olduğu gözüküyor. Yani buradan tek anlayacağımız şey şu ki Xiaomi yeni bir Redmi serisi üzerinde çalışmalara başlamış durumda.

Otoritelere göre bu telefon Redmi Note 11 olarak gelecek olan model ve bu model için ilk adımlar atıldı. Tabii ki resmi bir kayıt ya da bilgi olmadığı için hem telefonun gerçekten Note 11 olup olmadığını onaylamak mümkün değil hem de özelliklerinden konuşmak mümkün değil.

Eğer iddialar doğruysa ve yeni akıllı telefon için çalışmalar başlamışsa, bu durumda yavaş yavaş telefonun özellikleri ile ilgili bilgiler de ortaya çıkacaktır. Çalışmaların başladığını ve geliştirme aşamasının ilerlediğini düşünerek yeni bilgilerin ortaya çıkmasını bekleyeceğiz.

Devam serisinde nasıl özellikler olacak herkes merak ediyor. Başta dediğimiz gibi başarılı bir seriden söz ediyoruz. Yeni gelecek olan modelleri de çok konuşulacaktır.