Redmi Note 10 Pro Piliyle En İyiler Listesine Girdi

Redmi Note 10 Pro pil konusunda farkını ortaya koydu. DxOMark değerlendirmesine göre telefon dünya en iyiler listesinde yer aldı.

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 serisi için pil testleri ilk olarak Note 10 modeliyle başlamıştı. Bu modelde yer alan 5000 mah değerinde batarya ile beraber telefon, DxOMark değerlendirmesine göre dünyada ikinci sıraya yerleşmişti. Yine DxOmark bir pil testi yaptı ve bu kez de serinin Redmi Note 10 Pro modeli için test gerçekleştirildi.

Pro modelinin de yine listelerde yer aldığını söylemek gerekiyor. Yapılan değerlendirmeye bakacak olursak bu modelde yine o istenen başarı yakalanmış ve telefon en iyiler arasında girmeye hak kazanmış durumda.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pil Testleri Yayınlandı! Dünyada İkinci

Redmi Note 10 Pro, Pil Konusunda Dünyada 5.Oldu

DxOMark testlerinde yeni akıllı telefonun içerisinde yer alan 5020 mAh değerinde pil değerlendirilmiş. Yapılan testlerde telefonun tam dolum için sadece 1 saat 32 dakikaya ihtiyacı olduğu görülüyor. Bu süre içerisinde tam şarja ulaşan akıllı telefon, hızlı şarj konusunda tam puan almayı başarmış durumda.

Telefonun %80 doluluk oranına gelmesi ise sadece 55 dakika gibi bir süre almış. Bu da birçok akıllı telefon modelinden daha iyi bir pil süresi demek oluyor. Redmi Note 10 Pro modelinde yer alan pilin dayanma süresinin de çok iddialı olduğu gözüküyor. Orta halli bir kullanımla beraber telefonun 2 gün 19 saate kadar pil dayanma süresi sunduğu gözüküyor.

Tüm bu test değerleriyle beraber yeni orta segment iddialı serinin aldığı puan ise 84 olarak açıklandı. DxOMark tarafından açıklanan 84 puan, serinin pil konusunda en iyi 5.akıllı telefon olduğunu gösteriyor. Global sıralamada 5.sırada yer alan modelin temel versiyonu da başta dediğimiz gibi 2.sırada yer almıştı.

Görünen o ki pil konusunda yeni Note serisi gayet başarılı. Zaten kapasite bunu gösteriyor. MIUI ile işlerin biraz daha iyi hale getirilmesi, telefonların pil konusunda daha da yükselmesi anlamına gelebilir.

Exit mobile version