Redmi Note 10 için MIUI Güncellemesi Yayınlandı

Redmi Note 10 akıllı telefon modelleri için MIUI 12.5 sürüm güncellemeleri geldi. Sürüm numarasındaki değişiklik ve güncelleme boyutu.

Redmi Note 10

MIUI güncellemeleri aylardır devam ediyor. Her gün bir başka akıllı telefonun güncelleme aldığını görmeye başlar olduk. Aslında yeni modellerden biri olmasına karşın güncellemenin biraz geciktiği akıllı telefonlardan biri olan Redmi Note 10 için de güncellemenin geldiği duyuruldu.

Bu senenin akıllı telefonlarından olan ama MIUI 12 sürümüyle gelen akıllı telefon güncelleme sonrasında MIUI 12.5 sürümüne çıkmış oldu. Güncellemenin akıllı telefon için sürüm numarasını değiştirmesinden çok güncellemenin yayınlandığı bölgenin de öneminin büyük olduğunun altını çizmek lazım.

Bunu da Okuyun: Redmi 8 için MIUI Güncellemesi Geldi

Redmi Note 10 için MIUI 12.5 Geldi

Bu kez gelen güncelleme global güncelleme ve birçok cihaz için kapsayıcı olan bir güncelleme. Her zaman not düştüğümüz gibi Çin ile sınırlı kalacak ve bizi haftalarca bekletecek olan bir güncelleme değil.

Güncellemenin ulaştığı akıllı telefonlar için tabii ki artık MIUI 12.5 kullanılıyor olacak ama burada cihazı yazılım sürümünde de değişim oluyor. Biliyorsunuz her güncellemeden sonra akıllı telefonların sürüm numaralarının nasıl değiştiği konusunda bilgi veriyoruz.

Bu sefer de akıllı telefonun sürüm numarasının nasıl değiştiği konusunda bilgi vereceğiz. Güncellemeyi yaptığınızda sürüm V12.5.1.0.RKGEUXM olarak değişim gösterecek. Yazılım versiyonunu bu şekilde gördüğünüz zaman, MIUI 12.5 gelmiş demektir.

Güncellemenin boyutu ise diğer akıllı telefonlara göre çok daha düşük. Redmi Note 10 için yayınlanan MIUI 12.5 versiyonu sadece 475 MB civarında. Bu da kolay bir yükseltme yapılacağının işareti.

Zaten şu an için yeni sürümün OTA üzerinden dağıtıldığının da altını çizmek lazım. Her hangi bir ek manuel indirime yapmaya gerek yok. Sadece beklemek yeterli olacaktır. Artık MIUI 12.5 sona gelmiş durumda. Muhtemelen sadece Redmi Note 10 için değil, kalan cihazlar için de bu hafta peşi sıra güncelleme haberleri gelmeye başlayacak.