Redmi 9C için Yeni Bir Versiyon Ortaya Çıktı

Redmi 9C akıllı telefonu için bir versiyon daha satışa sunuldu. Telefon için yeni bilgiler ve depolama alanı.

Redmi 9C 2 e1627933585955

Xiaomi’nin en uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olan Redmi 9C, ülkemiz açısından da önemli akıllı telefon modellerinden biri. Ülkemizde de üretimi yapılan akıllı telefon, aynı zamanda yüksek satış rakamlarına sahip olan da bir telefon.

İşte bu model için Xiaomi’nin yeni bir sürprizi daha olduğunu da belirtmek isteriz. Öyle ki marka yeni seri akıllı telefonları için yeni bir versiyon duyurusu daha yaptı. Bu versiyonla beraber çok fazla bir şey değişmedi ama seriyi tercih etmek isteyenler için ek bir seçenek gelmiş oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11T için Beklenen Haberler Gelmeye Başladı

Redmi 9C için Yeni Depolama Alanı

Yeni versiyonda depolama alanı ve RAM düzenlemesi var. Normalde en yüksek 64 GB depolama alanı sunan akıllı telefon, şimdi 128 GB depolama alanı sunacak. 4 GB RAM miktarı ve 128 GB değerinde de depolama alanı olacak.

Söz konusu yeni versiyonun tasarımında ya da kamera kısmında ise en ufak bir değişiklik olmayacak. Aynı şekilde işlemci için de bir değişiklik söz konusu olmayacak. Dediğimiz gibi değişiklik sadece akıllı telefonun depolama alanı kısmında.

128 GB depolama alanına sahip olan bu versiyonun fiyatı ise 118 dolar olarak açıklandı. Redmi 9C, 128 GB depolama alanı seçeneğiyle her yerde satışa sunulacak mı bilinmiyor. Ama şu var ki telefonun 128 GB versiyonunun daha fazla tercih edileceğini düşünüyoruz.

Her ne kadar model giriş seviyesi olsa da çoğu durumda kullanıcılar 128 GB depolama alanını tercih etmek istiyor. Muhtemelen Redmi 9C modellerinin satışları da bu karar sonrasında yükselecektir. Ülkemizde yeni seçeneğin ne zaman satılacağı ise belli değil. Ama seri burada üretiliyor. Yakın zamanda satışa sunulabilir.