Redmi 8 ve Redmi 8A Sahiplerine Güncelleme Müjdemiz Var!

Redmi 8 ve Redmi 8A için beklenen MIUI güncellemesi yayınlandı. İki seri için de güncelleme sonrasında sürüm numaraları değişiyor.

Redmi 8 ve Redmi 8A

Redmi Note serisinin dışına çıkacak olursak, Redmi 8 serileri de çok satan akıllı telefonlar oldu. Note serisinin yeri ayrı bunu biliyoruz ama daha uygun fiyatlı gözüken akıllı telefonlar için Redmi 8 ve Redmi 8A seçenekleri de öne çıkıyor.

Tabii ki geçmişte kaldı ama bu iki modeli tercih eden kullanıcılar için de güzel haberler gelmeye devam ediyor. Öyle ki telefonlar için beklenen bir güncelleme daha yayınlandı. Tabii ki bu güncelleme MIUI 12.5 sürümü oldu. İki cihaz için de gelen güncelleme sevindirici çünkü dediğimiz gibi bu seriler üst seviye seriler değil.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Mix 4 için Bir Foto Daha! Ekran Gözüktü

Redmi 8 ve Redmi 8A için MIUI 12.5 Güncellemeleri

İlk söyleyeceğim şey, güncelleme sevincinin buruk kalmasına neden olacak bir şey. Bu sürüm geldi ama yine önce Çin’de yayınlandı. İki telefonda güncellemeleri almış olsa da şu an Çin genelinde güncellemeleri almış durumdalar.

Hem global hem de Avrupa sürümleri de gelecek. Endişe etmeye gerek yok. Ama sadece bir süre daha beklememiz gerektiğinin altını çizelim.

Çin sürümü sonrasında akıllı telefonların sürümü değişiyor. Redmi 8 için yeni güncelleme sonrasında sürüm V12.5.1.0.QCNCNXM olarak değişiyor. Bu Çin için geçerli bir sürüm. Globalde ve Avrupa sürümlerinde tabii ki seri farklı olacak.

Redmi 8A modeli için ise güncelleme sonrasında sürüm numarası V12.5.1.0.QCPCNXM olarak değişmekte. Bu seriyle beraber de telefonlarda MIUI 12.5 güncellemesi görme şansımız olmuş oldu.

Telefonların global ve Avrupa güncellemelerini de takip ettiğimizi belirtmek isterim. Redmi 8 ve Redmi 8A güncellemeleri için bu yönde de bir haber gelecek olursa, yine paylaşımlarımıza ekleriz. Yaklaşık 1 hafta içerisinde Avrupa ve Global için de yayın yapılması beklentimiz var.