Redmi 7A Sonunda Yeni Sürüm Güncellemesini Aldı

Redmi 7A beklenen MIUI serisini aldı. Güncelleme ile akıllı telefonda neler değişiyor?

Redmi 7A

Biraz önce bir haber paylaştık. Paylaştığımız bu haberimizde Redmi 8 akıllı telefon modellerinin güncelleme aldığından söz etmiştik. Telefonlar güncelleme alarak çok önemli bir adım atmış oldu çünkü bunlar eski seriler ve uygun fiyatlı serilerdi. Ama biraz daha iyi bir haberimiz var. Öyle ki sürüm güncellemesini alan tek seri Redmi 8 serisi olmadı. Bunun yanında Redmi 7A modeli de güncelleme aldı.

7A modellerinin güncelleme almış olması daha da önemli olan bir durum. Öyle ki bu akıllı telefonlar biraz daha eski ve biraz daha uygun fiyatlı olan giriş modeli akıllı telefonlar.

Bunu da Okuyun: Redmi 8 ve Redmi 8A Sahiplerine Güncelleme Müjdemiz Var!

Redmi 7A için MIUI 12.5 Yayınlandı!

Düşünün eski bir akıllı telefon ama buna karşın söz konusu akıllı telefon modeline MIUI sürüm güncellemesi sunuluyor. Markanın güncelleme anlayışı konusunda da güzel bir adım olduğunu söylemek gerekiyor.

Güncelleme için söyleyebileceğim tek olumsuz şey ise güncellemenin şu an bölge sınırlaması olması. Xiaomi kendi ülkesinden yani Çin’den başlayarak dağıtımları yapıyor ve buna artık alıştık denebilir. Redmi 7A akıllı telefonu için de bu durum değişmiyor. Telefon yine MIUI 12.5 güncellemesini ilk olarak Çin içerisinde aldı.

MIUI 12.5 sürümü yayınlandığında ise akıllı telefonun serisi V12.5.1.0.QCMCNXM sürüm ile değişti. Bu da tıpkı Redmi 8 modellerinde olduğu gibi MIUI Çin versiyon sürüm olarak gösterilebilir. Sürümün Avrupa ve Global serilerinde değişeceğinin bilgisini verelim.

Böylece Redmi 7A için MIUI 12.5 güncellemesi de gelmiş oldu. Artık sırada olan global ve Avrupa sürümlerinin durumları. Yoksa güncellemeler her cihaza ulaşmaya başladı. Bildiğiniz gibi 7A çok üst seviye bir cihaz değil. Bu cihaz bile güncellemeyi almışsa, yayılma konusunda hız artmış demektir.