Redmi 10 Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Redmi 10 akıllı telefon modeli için tanıtım yapıldı. Özellikleri ve fiyatı dikkat çeken telefon hakkında ne öğrendik?

Redmi 10

Redmi 10 akıllı telefon modeli için bugün sessiz bir tanıtım yapılmasını bekliyorduk. Öyle de oldu ve yeni akıllı telefon sessiz bir şekilde tanıtıldı. Daha öncesinde sızan özellikleri doğrulayan detaylara sahip olan akıllı telefon, orta segment için yeni iddialı modellerden biri olacak gibi duruyor.

Telefonun özellikleri ile beraber tasarımı konusunda da Note serisine yakın bir yapıya geçtiğini görüyoruz. Peki telefonda nasıl özellikler gördük? Tasarım için bahsettiğimi bu yapı nasıl?

Bunu da Okuyun: Redmi 10 Prime Modeli de Ortaya Çıktı

Redmi 10 Tüm Özellikleri ve Yapısı

Akıllı telefon arka kısımda yine siyah arka planın olduğu bir kamera alanına sahip. Zaten bunun değişmemesi ana tasarımın aynı kalması anlamına geliyor. Bunun dışında ön kısımda ise ekran üzerinde delikli kamera tasarımı devam etmiş durumda. Note serisi ile çok büyük bir fark yok. Seri resmen devam ettirilmiş diyebiliriz. Belki kamera alanı biraz daha çıkık denebilir.

Teknik kısımda ise beklentiler olduğu gibi karşılandı. Telefonda MediaTek Helio G88 işlemcisi var. Bu işlemci ile beraber 4 ve 6 GB olmak üzere iki ayrı RAM seçeneği sunuldu. Maksimum 128 GB depolama alanı ve minimum olarak ise 64 GB depolama alanı gördük.

Redmi 10, ekranda ise 6.5 inç LCD ekran tercih etmiş. 90 Hz akıllı telefon, Full HD+ çözünürlük değerinde.

Kameralar kısmında ise 50 MP değerinde iddialı bir ana arka kamera kullanılmış. 8 MP + 2 MP + MP diğer arka kameralar. Ön kısımdaki 8 MP değerindeki selfie kamerası da sabit kalan özelliklerden.

5000 mAh değerinde bataryası ve 18W hızlı şarjı ile beraber telefonun başlangıç fiyatı da 179 dolar olarak açıklandı. Ülkemizde de bu modelin satışı olacak.