Redmi 10 Prime Tanıtım Tarihi de Gözüktü

Redmi 10 Prime akıllı telefon modeline ilişkin tanıtım tarihi ortaya çıkmış olabilir. Telefon ne zaman gelecek? Şu an seride beklenen özellikler neler?

Redmi 10 Prime 2 1

Redmi 10 serisi akıllı telefon modelleri için ilk tanıtım yakın bir zamanda yapılmıştı. Bu ilk tanıtımın arkasından daha çok sular akacak çok model gelecek derken, ilk adım atıldı. Daha Redmi 10 modeli tanıtılmadan önce gündeme gelen ve konuşulmaya başlayan Redmi 10 Prime serisinin ne zaman tanıtılacağı ortaya çıktı.

Markanın bir paylaşım yaptığı ve bu paylaşımda da yer alan telefonu yeni Prime modeli olduğu belirtiliyor. Zaten paylaşılan afiş görsellerine bakıldığı zaman da bazı ipuçları olduğunu görüyoruz. Bu bilgi sadece telefonun tanıtım tarihini de ortaya çıkarmadı. Bazı özellikler de konuşulmaya başlandı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi için Mi Dönemi Bitti! İşte Yeni Dönem

Redmi 10 Prime Ne Zaman Tanıtılıyor?

Afiş görsellinden sonra elde edilen bilgiler değerlendirilecek olursa, telefon 3 Eylül’de tanıtılacak deniyor. Eylül ayının, Xiaomi açısından ilk tanıtımının da yine bu akıllı telefon üzerinden olması söz konusu olacak.

Zaten ek olarak 15 Eylül tarihinde de tanıtım olduğunu biliyoruz ama o tanıtımda yeni Mi 11T serisinin ortaya çıkmasını umut ediyoruz. Bu sefer yapılacak olan tanıtımda göreceğimiz Redmi 10 Prime için özellikler hakkında da tahminler var.

Tahminlere göre yeni akıllı telefonlarda 6.5 inç LCD ekran olacak. Eğer böyle gelecek olursa ekran çok sürpriz olmayacak orası kesin. Diğer kısımdan değişken tazeleme hızının olacağı da söyleniyor. 45 Hz ile 90 Hz arasında ekran yenileme hızı değişebilecek deniyor.

MediaTek Helio G88 işlemcisinin kullanımının devam edeceği ve 6 GB RAM miktarının kullanacağı da konuşulan diğer özellikler. Artık artısı eksisi ya da bu özelliklerin içerisinden ne gibi farklılıkları olur soruları tanıtıma uzuyor.

Bir haftadan biraz daha uzun bir süre sonra telefonu göreceğimizi düşünecek olursak, özellikler çok fazla beklenmeyecek diyebiliriz.