Redmi 10 Prime Modeli de Ortaya Çıktı

Redmi 10 Prime akıllı telefonunda olması beklenen bazı özellikler ortaya çıktı. Telefon IMEI onayı sırasında gözüktü.

Redmi 10 Prime

Redmi 10 serisi akıllı telefon modelleri için kazara yapılmış olan bir paylaşımdan söz etmiştik. Telefonun özellikleri de bu şekilde gözükmüştü. Zaten serinin yarın tanıtılması bekleniyor. Temel modelde gördüğümüz özellikler gerçek mi değil mi bunu anlayacağız. Biz tanıtıma hazırlanırken bir akıllı telefon modelinin daha ortaya çıktığını da söylemek gerekiyor. Bu akıllı telefon Redmi 10 Prime modeli olacak.

Temel modelden farklı olarak IMEI biriminde onay aldığı görülen akıllı telefonun nasıl özellikleri olduğu konusunda da bazı bilgiler var. Nasıl bir seri göreceğimize ve telefonun özellikleri için beklenen detaylara geçelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11T Özellikleri Ortaya Çıktı

Redmi 10 Prime Temel Modelden Çok Farklı Olmayacak

Aslında bu model ile temel model arasında çok bir fark olması beklenmiyor. İki telefonun da birbirlerine çok yakın modeller olduğu görülecek. Prime olarak geçen serinin Hindistan pazarında sunulması beklentisi var ama bunun dışında bir değişim olacak mı bilemiyoruz.

Telefonun içerisinde yer alması beklenen işlemci de durumu biraz daha özetlemiş oldu. Öyle ki telefonun içerisinde yer alan işlemci MediaTek Helio G88 işlemcisi olacak. Zaten temel modelde de beklenen işlemci yine bu işlemci modeli olmuştu.

6.5 inçlik Full HD+ bir ekranı ve IPS LCD paneli olması da beklenen Redmi 10 Prime için ekran yenileme hızı da 90 Hz olacak deniyor. Bu özellikler yine temel modelde beklediğimiz özellikler. Ek olarak telefonun 5000 mAh gibi oldukça geniş bir batarya kullanması da yine beklentileri karşılaması beklenen özelliklerimiz arasında yer alıyor.

10 Prime tasarım kısmında ise köşede bir kamera alanı ile Redmi Note serisini andıracak gibi duruyor. Bu kamera alanının aşağı kadar uzaması ve siyah zemin üzerinde lenslerin dikkat çekmesi söz konusu olacak. Yani tasarımda çok büyük değişim olmayacak.

Yarın Redmi 10 Prime modeli de tanıtılır mı yoksa başka bir etkinlikle beraber mi tanıtılır bunun cevabını yarın alacağız. Fiyat farkı konusunda da herhangi bir bilgi bulunmuyor.