Redmi 10 Görselleri de Gözüktü

Redmi 10 akıllı telefon için yeni bir görsel geldi. Telefon tasarımı konusunda farklar neler olacak?

Redmi 10

Note serisinin diğer bir alternatifi olan Redmi modelleri için seri değişmek üzere. Düz Redmi 9 modelinden sonra şimdi de Redmi 10 modeli için hazırlıklar var. Bir iki ay önce telefonun adı ilk duyurulduğu zaman da zaten bazı özellikler ortaya çıkmıştı.

Fakat bu özelliklerle sınırlı kalınmadı ve yeni akıllı telefon için tanıtım öncesinde bir de görsel serisi sızdı. 4 farklı renk seçeneğinin gözükmesinin dışında yeni görsellerde tasarımsal olarak beklenen yapının nasıl olduğu da gözükmüş oldu. Çok farklı bir tasarım görmeyeceğimizi düşünebiliriz. Tabii ki bu görsellerden yola çıkarak.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Pad 5 Klavyesi de Gözüktü!

Redmi 10 Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefon için paylaşılan tasarım görsellerinde, aynı Redmi Note 10 serilerinde yer aldığı gibi bir kamera alanının yer alacağı görülüyor. Belki biraz daha büyük olacak olan kamera alanı, genel yapıda çok büyük bir fark sunmayacak gibi.

Arka kısımda kamera alanı çok benzer olduğu gibi ön kısımdaki kamera alanı da çok benzer olacak gibi gözüküyor. Öyle ki ön kısımda ekran üzerinde bir kamera söz konusu olacak. Redmi Note serisi akıllı telefonlarda olan nokta kamera alanının bu seride de yer alması dikkat çekici.

Seriden çok ayrılmayacağı netlik kazanmış oldu. Tasarımdan geçtiğimiz zaman telefon için beklenen özellikler de tanıdık özellikler. 6.5 inç Full HD+ çözünürlüklü bir ekran ve 90 Hz yenileme hızı beklenen detaylar arasında yer alıyor.

Bunun dışında işlemci kısmında ise MediaTek Helio G88 işlemcinin kullanılacağı ve bu yönüyle akıllı telefonun Note serisinden bir tık daha iyi olacağı söylenmekte. 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri ve 50 MP ana kamera artısı ile telefon dikkat çekecek orası kesin. Ülkemizde de satılacak model ne zaman tanıtılacak o ise belli değil. Ama bekleme süresi çok uzun olmayacak.