POCO X3 NFC Yine MIUI 12.5 Güncellemesi ile Gündemde

POCO X3 NFC modeli için MIUI 12.5 güncellemesi geldi. Bu sefer Avrupa cihazları için güncellemenin dağıtıma başladığı ortaya çıktı.

POCO X3 NFC

Popüler POCO akıllı telefon modelleri arasında yer alan POCO X3 NFC modeli için güncellemeler hızlandı. Önce MIUI 12.5 güncellemesi gündeme geldi. Güncelleme Çin’de yayınlandı. Çin’de yayınlanmasının üzerinden 1 hafta sonra ise Global sürüm için güncelleme yayınlandı.

Şimdi ise cihazın Avrupa sürümü için MIUI 12.5 güncellemesinin yayınlandığı duyuruldu. Yeni güncelleme için sürüm açıklamaları da yapıldı boyut açıklamaları da yapıldı. Avrupa sürümü biraz daha düşük boyutta bir güncelleme aldı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi için Mi Dönemi Bitti! İşte Yeni Dönem

POCO X3 NFC için MIUI 12.5 Dönemi

Bu güncelleme ile beraber satılan tüm POCO X3 NFC modelleri için MIUI 12.5 güncellemesi dağıtıma çıkmış oldu. Çok kısa bir süre içerisinde tüm cihazların söz konusu güncellemeye kavuşması da gündeme gelecek.

Güncellemenin Avrupa sürümü için sürüm numarası ise V12.5.2.0.RJGEUXM olarak açıklandı. Bu sürüm numarası, global versiyonda da harfler hariç aynı gözüküyor. OTA üzerinden tüm kullanıcıların dağıtımına açılan güncellemenin boyutu ise 997 MB olarak açıklandı. 1 GB boyutun altında kalmış olması güncellemenin dağıtımı için de önemli.

Avrupa sürümü için yapılan bu dağıtımın ne kadar süreceği konusunda ise yine bazı detay bilgiler var. Buna göre güncellemenin ortalama 7-10 gün içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz. Listeleri bir kontrol ederiz ama bu cihazla beraber MIUI 12.5 güncellemesini almayan cihaz sayısı kalmadı gibi bir şey.

Birkaç model için güncelleme bekleniyor ama telefonların bir çoğu için beklenen güncellemeler yayınlanmış oldu. Tabii ki saydığımız cihazlar ve ara ara sitemizden paylaştığımız cihazlar için güncellemelerin tamamlanması biraz sürecektir. Ama en azından güncellemenin başlamış olması bile o cihaza o sürümün ulaşacağı anlamına geldiği için haberlerin iyi olduğunu söylemek lazım. Bundan sonra hangi cihaz güncelleme ile gündeme gelecek göreceğiz.