POCO X3 GT Türkiye Lansmanı Açıklandı

POCO X3 GT akıllı telefon modeli için lansman tarihi açıklandı. Bu sefer akıllı telefon ülkemize geliyor.

POCO X3 GT

Akıllı telefonlarına sürekli yenilerini ekleyen POCO, son dönemin gözdelerinden. Gelen hemen hemen her akıllı telefonda iddiasını gösteren POCO, ülkemizdeki faaliyetlerini de arttırmaya kararlı. Biz daha yeni bir modeli anlatırken bir bakıyoruz bir telefon daha tanıtılmış. POCO X3 GT adıyla yakın zamanda tanıtılan akıllı telefon, Türkiye’deki mini lansman sonrasında burada da satışa çıkacak.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Sahipleri Bekledikleri MIUI Güncellemesine Kavuştu

POCO X3 GT Ne Zaman Geliyor?

Telefonun özelliklerini zaten biliyoruz. Dikkat çeken bir tasarım yapısı ve yine dikkat çeken teknik detaylarıyla öne çıkan akıllı telefon, MediaTek işlemciden güç alan bir seri. Telefonun içerisinde MediaTek 1100 5G işlemcileri yer alıyor ki zaten son dönemde çok sık gördüğümüz işlemcilerden biri.

6.6 inçlik ekranı LCD olsa da 120 Hz yenileme hızı ile kendisini gösteren akıllı telefon, Gorilla Glass Victus camlarıyla da koruma sunuyor. Full HD+ çözünürlük değerinde ekranın dışında kamera kısmında da tatmin edici değerlere sahip olan POCO X3 GT, 64 MP ana kamerasıyla güzel bir çekim kalitesi sunarken 8 MP ultra çekim kamerası ve 2 MP makro çekim kamerasıyla da detayları yakalıyor.

Teknik özellikler açısından tatmin edici bir sistemi beraberinde getiren akıllı telefonun LiquidCool 2.0 ek soğutma sistemi gibi artıları da var. Yani güzel bir MediaTek işlemcili akıllı telefon diyebiliriz.

Modelin ülkemize ne zaman geleceği konusuna gelince, bu model için tanıtım 20 Ağustos Cuma günü yapılacak. Tanıtımın 15:00’da düzenleneceği ve satış fiyatı konusunda da açıklamaların yapılacağını da ek bilgi olarak verelim.

Uygun fiyatla gelirse, tatmin edici bir akıllı telefon olacaktır ve tercih edilecektir orası kesin. Ama burada fiyat oldukça önemli.