POCO X3 GT Türkiye Fiyatı Açıklandı!

POCO X3 GT Türkiye lansmanı yapıldı. Telefonun ülkemiz fiyatı nasıl ve hangi depolama seçenekleri var.

POCO X3 GT

POCO X3 GT, çok yakın bir zaman önce tanıtılmıştı. Telefon global lansmanın da özellikleri ile dikkat çekti ve satacak modellerden biri olduğunu kanıtladı. Henüz global tanıtımdan çok uzun bir zaman geçmeden söylediğimiz gibi akıllı telefon ülkemize de geldi. X3 GT Türkiye lansmanı yapıldı ve seri için Türkiye fiyatları açıklandı.

Açıkçası fiyatlar birazcık yüksek gibi duruyor. İki farklı depolama alanı ile ülkemizde de yer alacak olan X3 GT için fiyatlara geçelim.

Bunu da Okuyun: X3 GT Özellikleri 

POCO X3 GT Türkiye Fiyatı Nasıl?

Baktığımız zaman telefonun 128 GB depolama alanı ve 256 GB depolama alanı olan versiyonları var. İki versiyonda da 8 GB RAM bulunuyor. Bu iki versiyonun da ülkemizde satılması söz konusu olacak.

İlk model 128 GB depolama alanı ile daha düşük bir fiyata satışa sunulurken, 256 GB modelin fiyatı pek memnun etmeyecek gibi. Fiyatlar;

Telefonun şu an için satışa sunulduğunu da ekleyelim. Ayrıca şöyle bir bilgi de vermek lazım ki bu model de yine POCO’nun resmi satış kanalları üzerinden satışa çıktı. Yani bu da demek oluyor ki artık POCO, ülkemizdeki satışlarına daha fazla önem veriyor.

POCO X3 GT gelen 5.model olarak dikkat çekti ama zaten markanın kendi adıyla sunduğu modellerin sayısı da şu an için çok değil. Ama böyle gidecek olursa POCO akıllı telefon sayısı daha da arttıracaktır. Marka resmen atağa geçti. Oyuncu serisi akıllı telefonlarını da sundu. Amiral gemisi modelleri de sunuyor ve fiyatı daha uygun olan modelleri de sunuyor.

Bunun yanında ülkemizde satılan seri sayısının da sürekli olarak artış gösterdiğini görüyoruz. Telefonlar tanıtıldıktan birkaç ay sonra, ülkemizde de satışlar başlıyor. Bu da POCO’nun Türkiye faaliyetleri için sevindirici bir haber. Son olarak X3 GT serisinin özelliklerini merak edenler için yukarı link bıraktığımızı da belirtelim.