POCO Rekor Kırdı! Satışları Fırlıyor

POCO akıllı telefonları için satış rekorları kırmaya başladı. En çok satış elde eden markalardan biri olma yolunda ilerliyor.

POCO

POCO, çok genç ve yeni markalardan bir tanesi. Telefonları satışa çıktığı zaman adı çok duyulmamış olan marka, şimdilerde resmen listeleri sallıyor. Özellikle, Xiaomi’den ayrıldıktan sonra markanın üzerine daha çok düşüldüğünü ve markanın daha çok ses getirdiğini görüyoruz.

Yeni logo, yeni güçlü akıllı telefonlar derken marka için yakın zamanda bir rekor açıklaması da geldi. Öyle ki marka dünya genelinde en çok satanlar arasında girmeyi başardı. Toplam satış rakamları ise adeta Xiaomi yolunda ilerleyen bir dev ile karşı karşıya olduğumuzu kanıtlıyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Pad 5 Klavyesi de Gözüktü!

POCO, 20 Milyon Satış Rakamını Geride Bıraktı

Açıklanan son raporlara göre marka 20 milyon akıllı telefon satışını geride bırakmayı başardı. Dünya genelinde 20 milyon akıllı telefon satışını gerçekleştirmeyi başaran dev, özellikle POCO X3 modelleri ve POCO F2 Pro serisiyle yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmış durumda.

Böyle devam edecek olursa biz POCO ismini daha çok duyacağız. Xiaomi’den ayrılmasına karşın Çinli devin gölgesi altında da yer aldığını bildiğimiz marka, daha çok fazla akıllı telefon tanıtımı yapacaktır. Bu telefonların tanıtılmasıyla beraber satış sayıları daha da artacak.

Yakın zamanda bir oyun telefonu için de duyuru yapıldığını gördük. Yani sadece standart akıllı telefonlar üzerinde durulmuyor. Standart modellerin yanında oyun telefonu, üst segment seriler gibi seriler de görüyoruz.

Bu demek oluyor ki POCO yakın zamanda 20 milyon satış adedini çok ama çok geride bırakacak. Şimdiden iddiasını hissettiğimiz markanın bundan sonraki gelişmesini de izleyip göreceğiz. Daha neler neler göreceğimiz konusunda meraklı bir bekleyiş var. Ülkemizde de çok fazla akıllı telefon satmaya başlayan Çinli devin tam bağımsız olmasının ardından kendi işletim sistemi ve teknolojilerini de görmeyi umut ediyoruz.