POCO F2 Prototip Görselleri Ortaya Çıktı

POCO F2 için hiç yayınlanmamış olan görseller ortaya çıktı. Telefon çıksaydı böyle gözükecekti.

POCO F2

POCOPHONE F1 modeli, şu an ki adıyla POCO olan markanın ilk amiral gemisi akıllı telefonu oldu. F1 serisi sevildi ve açıkçası markanın öne çıkmasını sağladı. Sonra bu seri devam edecek ve marka artık bu seriden ilerleyecek dedik. Fakat tam o arada Xiaomi’den ayrılan POCO, yoluna yeni ismi ve F2 Pro ile devam etti. POCO F2 akıllı telefon modeli gelmedi.

İşte bu çıkış yapmayan akıllı telefonun aslında geliştirildiği ortaya çıktı. Piyasaya sunulmamış olsa da telefon prototip aşamasına kadar geldi. Her ne kadar piyasaya sunulmamış olsa da telefonun görselleri de ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9 Sahipleri Bekledikleri MIUI Güncellemesine Kavuştu

POCO F2 Nasıl Gözükecekti?

Görsellere baktığımız zaman aslında F1 ile benzerlik gösterecek bir akıllı telefonun geleceğini anlıyoruz. Telefonun arka kısımda ortaya yerleştirilmiş olan bir sıralı kamera sisteminin olması düşünülmüş. Üst üste sıralı olan kameralar tam orta kısımda.

Onun hemen altında da bir ara çok kullanılan arkada parmak izi kullanımına yer verilmiş gibi gözüküyor. Kameraların hemen altında da parmak izi sensörü var. Ön kısımda delikli selfie kamerası düşünülmüş. Yine bu da sürpriz olmayacak bir detay. O dönem gelen akıllı telefonlarda da yine köşede delikli selfie kamerası kullanılmıştı.

Telefonun teknik özelliklerinin nasıl olacağı konusunda da bazı bilgiler paylaşılmış. Sadece tasarım değil aynı zamanda teknik kısım için de detaylar var. Buna göre telefonda AMOLED bir ekran kullanılacaktı ki yine iyi bir seçim. Ayrıca POCO F2 modelinde işlemci olarak Snapdragon 732G kullanılacaktı.

Bu özelliklerle gelecek olan bir telefon ne kadar tercih edilebilir olurdu bilinmez ama sonuçta bu model atlandı ve F2 Pro serisine geçiş yapıldı. Belki ilerleyen dönemde farklı özelliklerde yine bu modeli temsil eden bir akıllı telefon gelir.

Exit mobile version