MIUI için Yeni Game Turbo Modu Ortaya Çıktı (Video)

Game Turbo modu için yeni bir bölüm geldiği söyleniyor. Yeni araç kutusu ile modun değişeceği söylenirken, bir de video ortaya çıktı.

Game Turbo modu

MIUI 13 için belki umutlarımız biraz düşmüş olabilir. Şöyle ki yeni sürümün bu yıl geleceği ama yıl sonu çıkış yapacağı açıklandı. Ağustos ayında beklediğimiz güncelleme biraz daha geç gelecek bunu öğrendik. Ama bu demek değil ki yenilikler kalacak. Bir yandan beta sürümlerinden yeni özellikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Son sürümle beraber değişeceği görülen bölümlerden birisi de Game Turbo modu olacak.

Bu mod genel olarak oyun oynadığınız sırada akıllı telefonu en stabil hale getiriyor ve sonuç olarak daha iyi bir oyun deneyimi elde ediyorsunuz. Fakat görünen o ki MIUI 13 sonrasında söz konusu bölüm biraz daha öne çıkarılacak. Daha efektif olarak kullanılabilecek.

Bunu da Okuyun: Redmi 8 ve Redmi 8A Sahiplerine Güncelleme Müjdemiz Var!

Yeni Game Turbo Nasıl Gözüküyor?

XIAOMIUI tarafından paylaşılan yeni bir görsele göre yeni Game Turbo modunda daha fazla seçenek olacak. Simgeler daha anlaşılır olacak ve yeni bir ekran sunulacak. Oyun içerisinde açabileceğiniz ekran üzerinden, parlaklık değerlerine kadar ayarlamanız mümkün olacak.

Bu kısım araç kutusu olarak bilinen kısım olacak. Bu kısımda hem oyun performansına göre daha fazla ayarlama hem de zamanlayıcı gibi araçları da kullanmanız mümkün olacak.

Daha efektif olarak kullanılacak olan yeni araç kutusunun oyun keyfini artıracağı kesin. Beta sürümünde ortaya çıktığı söylenen bu özellik için bir de video yayınlanmış. Onu da ekleyeceğiz. Ama şunu da not düşelim ki henüz Xiaomi tarafından bir açıklama yok.

Mesela bu yeni bölüm içerisinde performans ve denge modları arasında geçiş yapılabileceği söyleniyor. Xiaomi daha performans ve denge modu özelliğini bile doğrulamadı ya da bunun özelinde bir açıklamada bulunmadı. Yeni Game Turbo modu için de şu an için tek çare beklemek gibi gözüküyor.