MIUI 12.5 Enhanced için Dağıtım Başladı! Güncellemeyi Alan İlk Modeller

MIUI 12.5 Enhanced dağıtımının başladığı açıklandı. Güncellemeyi ilk alan modeller de ortaya çıktı.

MIUI 12.5 Enhanced

Xiaomi’nin bundan iki gün kadar öncesinde duyurmuş olduğu yeni sürümü MIUI 12.5 Enhanced için birçok bilgi paylaştık. Yeni sürümün özelliklerinin neler olduğu bir yana, söz konusu sürümden hangi akıllı telefonların yararlanacağı gibi konular konusunda da detayları paylaştık.

Bu haberlerin hemen arkasından şimdi ise güzel bir gelişme ile karşınızdayız. Bu kez gelişme sürümün özellikleri ile alakalı değil. Bu kez güncellemenin dağıtımı ile ilgili bazı gelişmeler var. Son bilgilere göre henüz yeni tanıtımı yapılan güncelleme dağıtıma başladı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Enhanced Nedir? Özellikleri Neler?

MIUI 12.5 Enhanced Hangi Akıllı Telefonlara Ulaştı?

Güncellemenin dağıtımına Çin’den başlanacak deniyordu. Öyle de oldu ve güncellemenin yayınları Çin’den başladı. Çin sürümü ile global sürüm arasında herhangi bir fark söz konusu değil. Yani MIUI 12.5 Enhanced yenilikleri bakımından herhangi bir fark söz konusu değil.

Yoksa tabii ki iki sürümün genel farkları var. Özellik bakımından bir fark olmadığı için iki sürümün ardı ardına yayınlanması bekleniyor. Çok kısa bir süre içerisinde global sürüm için de Avrupa sürümü için de yayının yapılması bekleniyor.

Güncellemeyi alan İlk modeller ise amiral gemisi serisi akıllı telefonlar oldu deniyor. Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11, Mi 11i, Mi 10 Ultra, Mi 10 Pro, Mi 10S, Mi 10, Mi 10T Pro, Mi 10T, Redmi K40 serisi ve Redmi K30 serisi için güncellemenin dağıtımının başladığı söyleniyor. Diğer modeller için ise şimdilik ek bir bilgi yok.

Çin sürüm güncellemesi tamamlandığı sırada dediğimiz gibi global sürümün ve Avrupa serilerinin de gelmesi bekleniyor. Tüm cihazlar için güncellemenin dağıtımının ne zaman başlayacağı noktasında ise bilgi yok. MIUI 13 serisine kadar uzun bir zaman var. Bu arada güncellemenin tamamlanması adına çok zaman olacak.