MIUI 12.5 Enhanced Güncellemesi Ne Zaman Tamamlanacak? İşte Tarih

MIUI 12.5 Enhanced güncellemesi ne zaman tamamlanacak sorusu yanıt bulmaya başladı. İlk parti için bir tarih ortaya çıktı.

MIUI 12.5 Enhanced

MIUI 12.5 Enhanced, MIUI için en iyi atılımlardan biri oldu. Öyle ki bu yeni sürüm duyurulduğu zaman, seride yer alan hataların giderildiği açıklandı. Sadece hataların giderilmesi değil, ek bazı yazılım artıları da gördük. Düşünün dosya parçalama gibi özellikler geldi. Bunlar akıllı telefonlar için güzel adımlar. Şimdi konuşulan MIUI 12.5 Enhanced güncellemesi ne zaman tamamlanacak konusu.

Kullanıcılar bir an önce bu yeni sürüme erişmek ve bu yeni sürümü denemek istiyor. İşte sabırsız olan kullanıcılar için de tarihler gelmeye başladı. İlk olarak güncellemenin dağıtımının başladığı konusunda bilgi vermiştik. Şimdi ise yeni güncellemenin ilk parti için dağıtımının ne zaman sonlanacağı ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Enhanced için Dağıtım Başladı! Güncellemeyi Alan İlk Modeller

MIUI 12.5 Enhanced Güncellemesi Ne Zaman Cihazlara Gelecek?

Güncellemenin ilk cihazlar için dağıtımı başladı. 13 Ağustos tarihinde ilk olarak seçili olan cihazlar için geçerli olacak şekilde güncelleme verilmeye başlandı. İlk partide açıklanan akıllı telefonların ilk 6 modeli için güncelleme Çin genelinde dağıtılmaya başlamıştı.

Mi Community üzerinden yapılan paylaşımları şöyle bir değerlendirecek ve paylaşımı yapan kişilere göz gezdirecek olursak, yakın zamanda ikinci parti için de dağıtım başlayacak. Yani ilk listede karşımıza çıkan akıllı telefonların güncellemeleri hemen alması bekleniyor. Bu cihazlar için 27 Ağustos tarihine kadar dağıtımların başlaması bekleniyor.

Tabii ki bu Çin için geçerli olacak gibi duruyor. Hem globalde güncelleme ne zaman gelecek hem de ikinci listede yer alan cihazlar hangileri olacak soru işareti. Listeler açıklanmaya devam eder ve biz de listeleri paylaşmaya devam ederiz.

Şu an yukarıda yer alan linke tıklayarak güncellemeyi alan ilk cihazların listesini görebilirsiniz. Toplamda 12 cihaz olduğunu göreceksiniz.