MIUI 12.5 Enhanced Güncellemesi Alacak Telefonlar

MIUI 12.5 Enhanced sürüm güncellemesi alacak olan akıllı telefonlar ortaya çıktı. İşte güncelleme alacak olan ilk liste.

MIUI 12.5 Enhanced

Xiaomi her zaman sürprizlerle dolu. Yakın zamanda yapılan etkinlikte bu yapısını gösteren marka, önce bir akıllı köpek tanıtımı yaptı. Hiç beklemediğimiz bir anda gelen akıllı köpek tanıtımı sonrasında MIUI için de bir sürpriz yapıldı. MIUI 12.5 Enhanced sürümü duyuruldu.

Evet bir MIUI 13 olmadı ama bu sürüm de çok konuşulacak olan özelliklerle beraber geldi. Daha çok sistem kararlılığı üzerine kurulan bir güncellemeden söz ediyoruz. Zaten marka bu konuda bilgiler paylaşmıştı. Yeni bir ekip kurarak yaşanan tüm hatalar ve performans sorunlarına odaklanılacağını söylemişti. Yeni gelen sürüm de bunun bir ürünü.

Sürümün nasıl yenilikleri olduğu konusunda daha önce paylaşım yaptık. Şimdi ise söz konusu sürüm için güncelleme alan ilk telefonlardan söz edeceğiz.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Enhanced Nedir? Özellikleri Neler?

MIUI 12.5 Enhanced Hangi Telefonlara Gelecek?

Güncellemenin birçok akıllı telefon modeline gelmesi bekleniyor ama bir yandan da Çinli akıllı telefon devinin ilk olarak güncellemeyi en güncel cihazlarına vermesi söz konusu olacak. İlk listede yer alan akıllı telefonlar amiral gemisi modeller ve son iki senedeki seriler gibi gözüküyor. İlk liste ise şöyle;

Bu cihazlar dışında da tabii ki MIUI 12.5 Enhanced güncellemesini alacak akıllı telefonlar olacak. Bizim beklentimiz POCO dahil olmak üzere Redmi ve Mi modellerinin güncellemeleri alması. Orta segment serilerde de güncellemeyi göreceğimizi düşünüyoruz çünkü sürüm numarası konusunda MIUI 12.5 serisi devam ediyor. Bu da büyük bir ara güncellemenin geldiğini göstermekte.

Büyük bir ara güncelleme de MIUI 12.5 sürümü alan tüm akıllı telefonlara ulaşır gibi geliyor. Bu konuda açıklamalar zaman içerisinde gelecektir. Güncellemenin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı şu an bilinmiyor.