Mi 100W Wireless Charging Stand Tanıtıldı! Yıldırım Hızında Şarj

Mi 100W Wireless Charging Stand tanıtıldı ve satışların da başladığı açıklandı. Kablosuz şarj cihazı neler sunuyor?

Mi 100W Wireless Charging Stand

Belli sınırlamalar olsa da hızlı şarj konusunda gerekli tüm adımları atmaya başlayan Xiaomi, çok iddialı teknolojileri de beraberinde getirmeye başladı. En son firmanın 200W şarj teknolojisine kadar çıktığını gördük. Ancak bu şarj teknolojisi bir yana asıl adımlar kablosuz şarj konusunda atılmaya başlandı. Kablosuz şarj hızları konusunda çok iddialı çözümler gördük. Şimdi bunlara bir yenisini daha ekleyecek olan Mi 100W Wireless Charging Stand karşımıza çıktı.

Kısa süre önce duyurusu yapılan yeni kablosuz şarj standı, bir hayli dikkat çekecek gibi gözüküyor çünkü adından da anlaşıldığı gibi 100W şarj sunuyor.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro Piliyle En İyiler Listesine Girdi

Mi 100W Wireless Charging Stand Şık Bir Tasarımla Geliyor

Sadece teknik özellikler açısından değil, tasarım açısından da oldukça şık olan stand, siyah bir ped alanının dışında alt kısımda ahşap renkleriyle dikkat çekiyor. Stand dik konumda ama telefonları hem yatay hem de dikey bir şekilde şarj edebilmekte.

Bu yönüyle de dikkat çeken serinin 100W değerine kadar kablosuz bir şekilde şarj edebilme artısı olması da işleri bir hayli değiştiriyor. 100W hızlı şarjı olması nedeniyle ek olarak bir de ısı koruması ile gelen seri, sadece Xiaomi akıllı telefonlar değil diğer cihazlarla da uyumlu. Qi sertifikalı cihazlarda da kullanılabilen seri, şimdilik Çin’de satılacak.

Tabii ki her akıllı telefonda 100W şarj yapması beklenemez ama serinin çok kısa süreler içerisinde telefonları şarj edebileceği kesin. Avrupa satışlarına da kesin gözüyle bakılan ürünün, fiyatının ise 90 dolar civarlarında olacağı söylendi.

Ülkemiz için Mi 100W Wireless Charging Stand satış durumunun ne olacağı ise yakın zamanda belli olacaktır. Şu an kesin bir fiyat ve satış tarihi veremiyoruz.