Android 12 Alacağı Söylenen Xiaomi Telefonlar için Liste Gözüktü

Android 12 alacağı söylenen Xiaomi akıllı telefonlar için yeni bir liste ortaya çıktı. Listede hangi akıllı telefonlar yer alıyor?

Android 12-Xiaomi

Android 12 için yavaş yavaş sona gelindi. Çok kısa bir süre sonra işletim sisteminin beta sürecini tamamlaması beklentisi var. Tabii ki şu an için bunu Google’dan başkası bilmiyor ama sektörü otoritelerinin tahminleri bu yönde. Yeni sürüm için az zaman kalması, hangi telefonların güncelleme alacağı konusunda da bir soru işaretinin oluşmasına neden oldu. İşte güncelleme alacağı söylenen Xiaomi modelleri için de bilgiler gelmeye başladı.

Kesin bir bilgi yok ama gizmochina tarafından yapılan habere göre Android 12 güncellemesi alması beklenen Xiaomi telefonlar için bir liste ortaya çıktı. Listede birçok modelin olduğunu da görüyoruz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Android 12 Dönemini Başlattı

Android 12 Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar için İlk Liste

Kaynaklar konusunda bir paylaşım yapılmamış ama Android 12 alacağı söylenen Xiaomi telefonlar listesinde birçok model var. Listede gözüken akıllı telefonlar şöyle;

Altını çizerek belirtelim ki Xiaomi henüz bu modeller için resmi bir açıklama yapmadı. Sadece Mi 11 modeli için Android 12 beta yayınlandığı biliniyor. Kesin liste doğrulandı ya da marka açıklama yaptı diyemiyoruz.