Xiaomi’nin MIUI 13 Tanıtımı için Bir Kez Daha Tarih Gözüktü

MIUI 13 tanıtım tarihi için yine yeniden iddialar var. Yeni arayüz sürümünün ne zaman geleceği belli oldu mu?

MIUI 13 tanıtım tarihi

Xiaomi cephesinde bir hareketlilik yaşanıyor. Aslında Mayıs ayından itibaren bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin nedeni MIUI 12.5 sürüm güncellemelerinin yayılması. Güncelleme almaz denen modeller bile güncelleme alınca, Xiaomi iyiden iyiye ilgiyi topladı. Fakat marka için daha da yoğun bir dönemin yaklaştığı söyleniyor. Geç hafta da benzer iddialar gelmişti. Şimdi bu iddiaları destekleyecek şekilde MIUI 13 tanıtım tarihi konusunda yeni bilgiler var.

İddiaları doğrulayan ve analistlerden gelen yeni bilgilere göre tanıtım artık an meselesi. Çok beklediğimiz arayüz güncellemesi dışında, yeni cihazların da tanıtılacağı ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Redmi 6 Modelleri için MIUI 12 Müjdesi Geldi

MIUI 13, Etkinliği Ağustos Ayında Deniyor

Son iddialara göre yeni arayüz tanıtımı ya Ağustos ayının başında ya da ayın ortasında olacak. Tanıtımda sadece arayüz tanıtılmayacak deniyor. Yazılımların yanında tanıtılacak yeni ürünler de göreceğimiz bilgisi var. İlk beklenen ise Mi Mix 4 akıllı telefonları.

Üst düzey bir amiral gemisi akıllı telefon olacağı söylenen modelin, yeni işlemciler ve doğrudan Android güncellemesiyle beraber geleceği iddiası da var. Bunun dışında Mi Pad 5 modeli için de tanıtım olacağı ve aynı zamanda Mi CC11 serisi cihazların da tanıtılacağı söyleniyor.

Bu bilgileri üst üste koyduğumuz vakit karşılaştığımız şey şu ki Xiaomi yılın etkinliğine hazırlanıyor. Etkinlik Ağustos ayında diyorlar. Yani bu demek oluyor ki marka çok yakın bir zamanda etkinlik için resmi olarak duyuru da yayınlayabilir.

Yakınlarda resmi duyuru gelecek olursa, asıl o zaman detaylı bir şekilde paylaşım yapacağız. Artık heyecanla MIUI 13 sürümünü beklemeye başladık. Kesin tarih belli olduğunda yeniden bu konuda bilgileri paylaşmak üzere diyelim.